Filament ColorFabb Semi-Matte PLA White

ColorFabb
160,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
ColorFabb

✓ Finisaj calitativ
✓ Ușor de imprimat
✓ Mat

Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: White

Descriere

Un filament PLA mai puțin fragil și uimitor. Doar pentru cei care caută să-și facă printurile 3D să arate super cool. Filamentul negru semimat non-lucius este stilat și nu face compromisuri.

Ghid de printare 3d

Temperatura de extrudare 195-220 C
Temperatura platforma 50-60 C
Viteza recomandata 40-100 mm/s


Specificatii

Toleranta diametru: ± 0.05 mm

Densitate: 1.210-1.430 g·cm-3

Tranzitie sticloasa: 55C
Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.


Video

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review