Filament ColorFabb Tough PLA White

ColorFabb
169,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
ColorFabb

✓ Duritate îmbunătățită
✓ Ușor de imprimat
✓ Mai putin casant

Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: White

Descriere

Tough PLA poate fi imprimat la temperaturi puțin mai ridicate decât PLA obișnuit pentru performanțe îmbunătățite și flux de material îmbunătățit în timpul imprimării. Majoritatea imprimantelor 3D vor funcționa bine cu temperaturi de la 210C până la 230C.

Tough PLA este ușor de imprimat și necesită puțin efort pentru a obține piese imprimate de bună calitate, este materialul perfect pentru începători, cu proprietăți mecanice excelente.


Ghid de printare 3D

Temperatura de extrudare 210-230 C
Temperatura platforma 50-60 C
Viteza recomandata 40-50 mm/s
Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.


Video

Detalii

Categorii
PLA
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review