Filament Raise 3D PLA Hyper Speed White

RAISE3D
238,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
RAISE3D
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: White

Descriere

Hyper Speed PLA este una dintre liniile de filamente de mare viteză special dezvoltate pentru imprimarea FFF. În timpul imprimării de mare viteză, filamentul este introdus rapid în blocul de căldură, iar polimerul are foarte puțin timp să se topească din stare solidă în stare topită, ceea ce poate cauza înfundarea duzei și calitatea slabă a aderării între straturi.

Cu o greutate moleculară optimizată și o fluiditate ajustată, Raise3D Hyper Speed PLA este capabil să realizeze o topire mai rapidă în partea fierbinte și o răcire mult mai promptă după extrudarea materialului. Drept urmare, calitatea suprafeței pieselor imprimate cu filamente Hyper Speed este netedă și majoritatea detaliilor clare sunt păstrate. Cel mai important, datorită greutății moleculare optimizate, Hyper Speed PLA prezintă o calitate excelentă a legăturii dintre straturile și rezistența în direcția Z. Prin urmare, Hyper Speed PLA poate fi folosit pentru modele conceptuale și figuri, prototipare etc.


Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Video

Detalii

Categorii
PLA
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review