Filament eSUN ePLA Matte Milky White

eSUN
120,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
eSUN
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: White

Descriere

Cu o suprafață excelentă, mată, eSUN Matte PLA are un efect de imprimare mai bun și nu are linii evidente de strat față de PLA normal.


Rezistență ridicată și aderență mai bună

În comparație cu filamentul PLA standard, eSUN Matte PLA are o rezistență mai mare. Modelele imprimate nu sunt ușor de spart si pot fi utilizate pe scară largă în accesorii, decorațiuni pentru casă, jucării, sculpturi, cochilie și COSPLAY. Cu bobina de hârtie, eSUN Matte PLA are o aderență și o imprimare mai bună.


Toleranță dimensională stabilă

Toleranță minimă și deformare scăzută pentru a asigura o alimentare consecventă și printuri stabile, lipire bună a stratului, manipulare ușoară, rezultând un finisaj remarcabil al suprafeței.


Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.


Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review