Filament Fiberforce Triple 6

Fiberforce
160,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Fiberforce
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Descriere

Triple 6 este un copolimer de nailon stabil si rentabil. Profitand de rezistenta, flexibilitatea si durabilitatea nailonului, tehnicienii folosesc acest material pentru a crea instrumente, prototipuri functionale sau piese mecanice.

Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Specificatii

Temperatura extrudare 250-265 C
Viteza de printare recomandata 40-70 mm/s
Temperatura platforma 60-70 C

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review