Filament add:north Adura™ FDA Clear

add:north
339,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
add:north
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Transparent

Descriere

Adura FDA este fabricat folosind un copolimer de nailon special dezvoltat, cu o durabilitate ridicata.Are o cristalinitate mai mica in comparatie cu alte nailonuri, ceea ce il face mai potrivit si mai usor de utilizat in printarea FDM/FFF.

Acest material este pentru piese functionale de inalta rezistenta. Atributele fizice si duritatea filamentului, il recomanda pentru aplicatii industriale.
Contractia redusa permite construirea cu tolerante foarte mici si acuratete mare. Adeziunea excelenta intre straturi, flexibilitatea medie dar si rezistenta chimica, il fac un material util pentru aplicatii solicitante.

In plus, materialul respecta toate cerintele reglementarilor FDA 21 CFR 177.1500. Cu toate acestea, este responsabilitatea clientului/ utilizatorului imprimantei sa treaca prin toate certificarile pentru ca obiectele finale sa fie, de asemenea certificate FDA.Temperatura de extrudare 245-270 C
Temperatura platforma >50 C
Temperatura de lucru 110 CToleranta Diametru

±0.025mm

Greutate Filament 500g
RoHs Da
REACH Da
Rezistenta UV Inalta
Rezistenta la uzura Inalta
Rezistenta chimica Inalta


Descarca Fisa Tehnica Aici

Detalii

Categorii
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review