Filament add:north Textura™ Flare Rocky Grey

add:north
238,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
add:north
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Grey/ Silver

Descriere

Textura Flare produs de add:north3D este un PLA bio, cu aspect mat. Acesta contine fibre vegetale si pigmenti sclipitori ce ii ofera un aspect uimitor. Fibrele ajuta la ascunderea liniilor de strat, acestea devenind greu vizibile.
Materialul Textura Flare este folosit de arhitecti datorita finisajului unic si aspectului de hartie dar se poate utiliza si pentru alte modele 3D.
Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Specificatii

Temperatura de extrudare 200-220 C
Temperatura platforma 60 C
Temperatura de lucru 60 CToleranta Diametru

±0.025mm

Greutate Filament 750g
FDA Da
FSC Da
RoHs Da
REACH Da
Densitate 1.24-1.27
Rezistenta UV Ridicata
Rezistenta la uzura Medie
Rezistenta chimica Medie


Descarca fisa de siguranta aici.

Detalii

Categorii
PLA
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review