Filament add:north E-PLA Glitz Grey

add:north
145,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
add:north
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Grey/ Silver

Descriere

E-PLA Glitz Series este un material realizat din fibre vegetale si pigmenti stralucitori. E-PLA este un material biodegradabil si are un raport pret-calitate excelent.
Disponibil intr-o gama variata de culori.

Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.


Specificatii

Material E-PLA
Toleranta diametru
± 0.025 mm
PLatforma incalzita
Nu (sau > 60 °C)
Temperatura printare
Densitate 1.23-1.25
Temperatura de lucru
60°C
Rezistenta UV
Medie
Rezistenta la materiale chimice
Medie
Rezistenta la uzura
Mica
Dimensiune rola
200 x 55 mm (750 g)
Diametru lacas rola
52 mm
Greutate filament
750 g

Detalii

Categorii
PLA
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review