Filament Polymaker PolyMide PA12-CF Black

Polymaker
495,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Polymaker
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Descriere

PolyMide™ este o familie de filamente pe bază de nailon / poliamidă. Produse cu tehnologia Polymaker Warp-Free™, filamentele PolyMide ™ oferă proprietăți inginerești intrinseci Nylonului și ușurință de imprimare.

PolyMide PA12-CF este un filament PA12 (Nylon 12) armat cu fibră de carbon. Datorită sensibilității scăzute la umiditate a PA12, acest produs prezintă proprietăți mecanice și termice remarcabile chiar și după procesul de condiționare a umezelii. Combinat cu ușurința de imprimare cu tehnologia Warp-Free, acest produs este ideal pentru a crea instrumente de fabricație.

 

Setari Recomandate

Temperatura Duza:
260˚C – 300˚C

Viteza de Printare:
60mm/s

Temperatura Platforma:
25˚C – 50˚C (A nu se depasi 50 ˚C)

Suprafata de printare:
Orice suprafata cu un strat subtire de adeziv pentru PVA sau Magigoo PA

Ventilator:
OFF

Recomandam printarea cu duza din Otel Calit

Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Specificatii

MECHANICAL PROPERTIES

Young’s Modulus:
3304.39 ± 145 (MPa)

Tensile Strength:
71.63 ± 1.7 (MPa)

Bending Strength:
109.97 ± 1.38 (MPa)

Charpy Impact Strength:
12.52 ± 0.68 (kJ/m2)


THERMAL PROPERTIES

Heat Deflection Temperature
(ISO 75 1.8 MPa):
105 ˚C

Heat Deflection Temperature
(ISO 75 0.45 MPa):
131 ˚C

Melting Temperature:
165 (°C)


NOTES

Drying Settings:
100˚C for 8h

Recommended Support Materials:
N/A

Other:
Annealing 80℃ 6h

Detalii

Categorii
Brand
Linia Polymaker
Polymide

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review