Bambu Lab AMS- Sistem schimbare filamente automat

Bambu Lab
2.385,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Bambu Lab
In stock sunt numai 1 bucati 1 Disponibil in funcție de opțiuni.

Descriere

Printare 3D Multicoloră
Culoarea, expresia supremă a emoțiilor, vă este adusă de sistemul automat de materiale (AMS) al Bambu Lab. Acum vă puteți bucura de imprimarea 3D liberă în mai multe culori și materiale.

Structuri suport mai ușor de eliminat
Cu AMS, imprimantele Bambu Lab pot folosi material suport sau filament solubil pentru a minimizadificultatea de îndepărtare a structurilor suport.

Gata cu resturile de filament
Fără AMS, atunci când filamentul se epuizează, înlocuirea manuală a bobinei întrerupe imprimarea și duce la pierderea filamentului.
Cu AMS, există o tranziție fără probleme la o nouă bobină care păstrează imprimarea neîntreruptă și minimizează risipa.

Filament Backup
Imprimarea nu se oprește niciodată datorita schimbării automate a bobinei. Cu funcția AMS de rezervă a filamentului, nu vă faceți griji că rămâneți fără filament în timpul somnului sau când sunteți plecat, asigurând un proces de imprimare fără întreruperi, prevenind orice risipă de filament și promovând eficiența energetică.

Detectarea încurcării filamentului
Când filamentul de la capul extruderului întâmpină rezistență, este posibil ca filamentul să fie încurcat sau bobina să fie blocată, AMS îl poate detecta imediat și poate suspenda imprimarea pentru a evita imprimarea in gol.


*Filamentele prea moi, fragile sau abrazive nu sunt compatibile cu AMS, cum ar fi Bambu PET-CF/TPU 95A, TPE, PVA (umed), BVOH (umed) și PET-CF/GF, PA ale altor mărci. -CF/GF, PAHT-CF/GF, etc. Dacă preferați să utilizați bobine de carton, vă recomandăm cu căldură să utilizați un adaptor de bobină pentru a reduce riscul de alunecare și de reziduuri prinse în AMS.

Specificatii

Dacă ai în plan să conectezi mai multe sisteme AMS, nu uita să achizitionezi HUB-ul AMS.

Video

Detalii

Categorii
Greutate
5
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review