Spray adeziv 3D Lac PLUS, 100ml

3D Lac
55,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
3D Lac
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

3D LAC PLUS este dezvoltat de o companie spaniolă pentru a crește aderența suprafeței a imprimantelor cu un pat încălzit. 3D LAC este un mijloc de încredere prin care puteți fixa filamentul pe suprafata fără efort inutil, un miros neplăcut și, de asemenea, la un preț foarte favorabil. Un flacon cu volumul de 100 ml este suficient pentru 300-400 de aplicații, în funcție de dimensiunea suprafeței de lucru.

Prin simpla aplicare, obțineți o aderență fără probleme a filamentului imprimat pe suprafață. Este potrivit pentru majoritatea materialelor. Produsul nu are parfum. Pentru o îndepărtare ușoară, spălați suprafața cu apă sau alcool izopropilic.


Utilizare:

Pulverizați 3D LAC PLUS pe covorașul de imprimare de la o distanță de 20 cm
După imprimare, lăsați covorașul să se răcească și apoi puteți elimina imprimarea fără probleme și fără deteriorare.
Nu este nevoie de o forță mai mare sau de utilizarea de unelte - gradul de aderență depinde de temperatura substratului.

Produsele ABS se vor separa de substrat de la sine datorită contracției materialului. Dacă imprimarea nu poate fi îndepărtată fără probleme de pe suprafață chiar și după răcire, puteți pulveriza puțin alcool sau alcool izopropilic pe zonele din jurul modelului. De regulă, imprimarea este eliberată imediat.

 Compozitie: ALCOOL ISOPROPILIC, MERIAL, ISOBUTAN, PROPAN, VP/COPOLIMER, ALCOHOLDENAT. Acest produs nu conține componente PBT/vPvB.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review