PrimaFIX adhesive- Adeziv platforma de printare 50ml

Prima Creator
67,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Prima Creator
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

PrimaFIX - cea mai bună soluție pentru imprimarea fără efort pe imprimantele cu o placă de construcție încălzită. PrimaFIX funcționează cu cele mai comune materiale de pe piață, cum ar fi PLA, PET-G, ABS, Wood și Flex.
Când utilizați PrimaFIX, ar trebui să faceți acest lucru cu o imprimantă care are o placă de construcție încălzită,
deoarece substanța activă din PrimaFIX se activează atunci când temperatura crește peste 40 de grade. Când imprimarea este finalizata și placa de construcție se răcește, puteți scoate cu ușurință obiectul din placă. Datorită tamponului aplicator special, este foarte ușor să obțineți o acoperire uniformă pe suprafața de construcție. După utilizare, puteți șterge sau spăla placa de construcție cu apă caldă. Utilizați astfel: Pregătiți PrimaFIX agitând sticla timp de câteva secunde. Aplicați PrimaFIX apăsând tamponul de pe suprafața de construcție pentru a amorsa tamponul.
Aplicați apoi cu mișcari circulare până când suprafața de imprimare este acoperită. Porniți tipărirea utilizând setările pe care le utilizați în mod regulat pentru filamentul preferat.
Lichidul se va usca pe măsură ce patul de căldură se încălzește și va crea o suprafață perfectă pentru
imprimare. După ce imprimarea este terminată, lăsați patul de căldură să se răcească și apoi îndepărtați
imprimarea.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review