Filament eSUN PLA eMarble

eSUN
145,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
eSUN
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Descriere

Filament eSUN Marble, vine împreună cu textura naturală și unică a marmurei. Perfect pentru proiecte de artă și meșteșuguri, vaze și orice alte articole imprimate 3D care ar putea beneficia de un aspect neted asemănător marmurei.

Toleranță dimensională stabilă
Toleranță minimă și deformare scăzută pentru a asigura o extrudare constantă și printuri stabile, fără înfundare, o rată de succes extrem de ridicată, rezultând piese imprimate care au un finisaj remarcabil al suprafeței și sunt foarte precise.


Fără încurcare și fără înfundare
Bobina de filament de imprimantă 3D de 0,5 kg completă nu se suprapune și nu se încurcă. Se topește bine, fără crăpare, fără bule.


Material prietenos cu mediul
Wood PLA este un amestec de PLA și particule de lemn reciclate. Filamentele eSUN sunt realizate din materiale virgine, biodegradabile și ecologice, non-toxice și cu miros scăzut, NU dăunează utilizatorului și mediului. Ideal pentru imprimare în interior.

Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Detalii

Categorii
PLA
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review