Filament eSUN PETG Solid Black

eSUN
105,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
eSUN
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Descriere

eSUN PETG este un polimer cu o rezistență excelentă la impact și o stabilitate ridicată. eSUN PETG este rezistent chimic și inodor în timpul imprimării 3D.
Modelele imprimate cu eSUN PETG au o suprafață usor translucidă și netedă, cu un finisaj lucios.


Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.


Specificatii

Diametru filament
                                  1.75mm/2.85mm
Temperatura de extrudare                                  235-250 C
Temperatura platforma
                                  60-80 C
Incinta

                                  NU

Detalii

Categorii
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review