Filament eSUN ABS+ Green

eSUN
107,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
eSUN

✓ Formulă îmbunătățită pentru o utilizare mai ușoară
✓ Material rezistent fizic și termic
✓ Toleranță dimensională stabilă

Diametru filament: 1.75mm
Greutate Netă: 1000g

Cantitate

Momentan indisponibilDisponibil cu precomanda in 10-15 zile

Descriere

eSUN ABS+ este o versiune îmbunătățită a ABS-ului obișnuit. Fenomenul de fisurare și deformare sunt acum mai bine controlate, mai ales pentru construirea obiectelor de dimensiuni mari. ABS+ prezinta o rezistență ridicată, duritate mai bună, rezistență excelentă la impact, rezistență la uzură și rezistență la căldură.


Toleranta dimensionala stabila

Toleranță minimă și deformare scăzută pentru a asigura o extrudare consecventă și imprimări stabile, adeziune bună a stratului, mai puține contractii, fără bule, fără crăpături, manevrare ușoară, rezultând un finisaj remarcabil al suprafeței.


Filament bobinat atent

Lungimea totală a filamentului este de 410-425m. Filamentul are o toleranță la diametru foarte strânsă, bobinare bună, nu se suprapune și nu se încurcă. Se topește bine, se extrudeaza lin și constant, fără a înfunda duza sau extruderul.


Filamentul ABS+ puternic și durabil este un termoplastic de inginerie. Potrivit pentru imprimarea pieselor cu cerințe mai mari de rezistență la căldură, cum ar fi piese de mașini industriale, mașini model, aparate electronice și instrumente.


Filament sigilat in ambalaj vidat
Greutate netă a filamentului: 1KG. Filamentul eSUN vine într-o pungă de vid sigilată cu o pungă de desicare. 

Nota: Acest filament poate elimina noxe in timpul printarii. Recomandam folosirea unei imprimante cu incinta inchisa si filtru HEPA.


Specificatii

Ghid de printare 3D

Temperatura extrudare recomandata: 220- 260 grade Celsius

Temperatura platforma: 100 grade CelsiusDetalii

Categorii
ABS
Greutate
1
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review