Filament AzureFilm PC/ABS Natural

AzureFilm
146,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
AzureFilm
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Natural

Descriere

Filamentul PC-ABS este un amestec de policarbonat și acrilonitril butadien stiren (ABS). Este foarte popular datorită performanței sale mecanice ridicate și duratei de viață lungi. Acest filament este ideal pentru aplicații în industria auto, electronică și telecomunicații. Azurefilm PC ABS combină rezistența fizica și termică a policarbonatului cu elasticitatea ABS- ului. Rezistența la temperatură este de până la 100 °C și oferă, de asemenea, duritate, rezistență, rezistență chimică excelentă împotriva alcoolilor, uleiurilor, grăsimilor, ozonului și apei, afișând în același timp un finisaj neted al suprafeței.


Recomandăm folosirea unei imprimante 3d cu incintă inchisă.Pentru rezultate bune, materialul trebuie extrudat la o temperatură de 260–280°C, iar masa de imprimare trebuie încălzită la 90-110°C. Vă rugăm să rețineți că intervalul de temperatură al platformei de printare 3D poate diferi ușor în funcție de producator.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Specificatii

Recomandări de imprimare:
Temperatura duzei: 230–260°C
Pat încălzit: Recomandat 100–120°C + Incintă
Viteza de imprimare: 50–100 mm/s
Platformă de construcție: pat de sticlă, Kaptontape, bandă albastră.

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review