Filament add:north PETG Yellow

add:north
145,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
add:north
Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Yellow

Descriere

Materialul PETG produs de compania suedeza add:north, imbina proprietatile PLA-ului si ale ABS-ului, rezultand astfel o rezistenta foarte mare la impact si o aderenta sigura a materialului pe platforma de printare. Acest material este recunoscut si pentru rezistenta la produse chimi


Cum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Specificatii

Material PETG
Toleranta diametru
± 0.025 mm
PLatforma incalzita
Nu (sau > 80 °C)
Temperatura printare
Densitate 1.22-1.25
Temperatura de lucru
75°C
Rezistenta UV
Ridicata
Rezistenta la materiale chimice
Ridicata
Rezistenta la uzura
Ridicata
Dimensiune rola
200 x 55 mm (750 g)
Diametru lacas rola
52 mm
Greutate filament
750 g

Video

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review