Transport si retururi

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Totate produsele sunt insotite de certificatele de garantie emise de catre S.C.HTW Lasercut & 3D Printing SRL. Garantia se pierde in cazul in care se constata ca defectele sunt din vina utilizatorului.

Produsele pot fi transmise in service dupa o analiza a conditiilor in care s-a deteriorat produsul. Daca se dovedeste ca produsele au fost avariate din cause tehnice ce tin de produs, acesta poate fi transmis catre S.C.HTW Lasercut & 3D Printing SRL. Pentru produsele receptionate in garantie, termenul legal de 15 zile va incepe in maxim trei zile lucratoare (72 ore) de la receptia sistemului in vederea diagnosticarii si identificarii produsului/produselor defecte. In cazul in care cauzele deteriorarii tin de utilizarea necorespunzatoare a produsului, beneficiarul poate transmite in service produsul prin asumarea cheltuielilor de transport a produsului, precum si a cheltuielilor de service.  

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 100% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.


Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

Daca un produs vandut pe site-ul 3dinbox.ro nu este conform cu specificatiile, atunci singura responsabilitate a companiei HTW Lasercut & 3D Printing SRL este de a inlocui produsul sau de a returna valoarea de achizitie a acestuia atunci cand inlocuirea acestuia nu este posibila.

S.C. HTW Lasercut & 3D Printing SRL nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea cu privire la pagubele care pot decurge din utilizarea produselor conform recomandarilor transmise catre client.Livrare

HTW Lasercut & 3D Printing SRL vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare națională, pe întreg teritoriul României:

Livrare prin curier (Fan Curier)

Livrarea se face, de regulă:

  • în aceeași zi, pentru comenzile primite până la ora 14:00
  • în ziua următoare, pentru comenzile primite după ora 14:00

Ne străduim să efectuăm livrările chiar în aceeași zi în toate cazurile, dacă și programul firmei de curierat ne permite.

Livrarea la destinație se face a doua zi după preluarea produselor de la sediul nostru.

Este posibilă livrarea la destinație și sâmbăta, așa că, dacă se primește comanda vineri, e bine să se specifice dacă se pot primi produsele sâmbăta la adresa de livrare indicată.

Comenzi internaționale

Pentru comenzile efectuate din străinătate, termenii și condițiile de livrare se stabilesc pentru fiecare comandă în parte, în funcție de specificul acesteia.

https://anpc.ro/