Stație Spălare Anycubic Wash & Cure Max

Anycubic
2.315,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Anycubic

✓ Capacitate 14,9 litri
✓ Puternic și eficient în consumul de alcool
✓ Întărire dimensională la 360°

Produsul va reveni pe stoc incepand cu 25.12.2023

Descriere

Capacitate mai mare
Anycubic Wash & Cure Max poate stoca până la 14,9 litri, depășind dimensiunile majorității stațiilor de spălat și întărire de pe piață. Dimensiunea maximă de curățare de 300 x 165 x 300 mm (11,8"x6,5"x11,8") este compatibilă cu aproape orice imprimantă 3D cu rășină, care măsoară 13,6" (35 cm) și mai jos, disponibilă pe piață.

Puternic și eficient în consumul de alcool
Adoptarea a două moduri noi-nouțe de clătire prin pulverizare și scufundare detaliată asigură o curățare eficientă și minuțioasă. Injecția mecanică puternică elimină rășina reziduală pe suprafața de imprimare 3d, în timp ce clătirea cu scufundare inferioară îndepărtează eficient rășina din detaliile complicate.

Economisirea alcoolului izopropilic: 4 litri de alcool izopropilic sunt suficienți pentru a curăța modelele de dimensiuni mari (10"/25 cm și mai mult), economisind peste 50% față de 8,5 litri necesari mașinilor de spălat și întărire tradiționale.

Eficient în alcool: În plus, o găleată de 5 litri de alcool izopropilic poate curăța până la 20 de modele (10"/25 cm și mai mult), minimizând pierderea de alcool în timpul unei singure spălări.

Suportă modele 3D mari: acceptă curățarea modelelor cu placa de construcție cu dimensiunea de până la 12 inchi (greutatea nu depășește 1,1 kg).

Spălare și întărire cu un singur clic
Spălare și întărire completă cu un buton cu două funcții. Luați rămas bun de la post-procesarea care necesită timp și forță de muncă. Experimentați procesarea simplificată a modelului care vă economisește timp și efort.

Întărire dimensională la 360°
Dispunând de o platformă de întărire rotativă automată la 360°, această mașină oferă valori mai mari ale energiei de întărire și distanțe mai mari de iradiere, permițând o întărire completă și eficientă pentru modelele dumneavoastră.

Design artistic All-in-One
Aparatul Anycubic Wash & Cure Max are un corp elegant alb sidefat completat de o husa eleganta in nuante gri, emanand o estetica proaspata si minimalista. Designul convenabil al capacului, all-in-one, permite deschiderea și închiderea ușoară. Interfața prietenoasă a panoului de control asigură o experiență de funcționare lină și fără întreruperi.

Protecție cuprinzătoare cu detectarea defecțiunilor
Detectarea inteligentă a defecțiunilor și avertizare pentru a informa utilizatorii când ușile nu sunt închise corect, când apa a intrat în unitate sau prizele s-au blocat în timpul funcționării. Identifică și rezolvă cu promptitudine defecțiunile pentru a asigura operațiuni de spălare și întărire fără întreruperi.

NOTĂ

Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Pentru mai multe caracteristici și informații actualizate, consultați site-ul producătorului.

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review