Scanner Einstar Shining3D

Shining 3D
5.950,00 RON (Reducere 20%) valabil pana la 30 sept. 4.760,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Shining 3D

⭑ Set-up simplu & Operare usoara indoor-outdoor
⭑ Date calitative, distanta intre puncte de doar 0,1mm!
⭑ Fidelitatea culorii ridicata datorita luminii RGB

Produsul va reveni pe stoc incepand cu 04.12.2022

Descriere

Scannerul 3D Einstar a fost creat și dezvoltat tocmai pentru a permite oricui să digitizeze lumea înconjurătoare mai bine ca oricând.

Einstar, este echipat cu 3 proiectoare VCSEL cu infraroșu, 2 camere stereo de profunzime și o cameră RGB color, poate captura cu ușurință și rapiditate detalii stabile și clare, oferind rezultate de înaltă calitate a texturii și culorii. Este instrumentul perfect pentru a încerca scanarea 3D sau pentru a experimenta modelarea 3D simplu și eficient.Principalele caracteristici Einstar includ:


O mare varietate de aplicații

Datorită multiplelor formate de date ale rezultatelor, Einstar este acompaniamentul ideal de scanare 3D pentru o mare varietate de proiecte și industrii. Indiferent că este folosit pentru imprimare 3D, design, VR&AR sau altceva complet diferit, versatilitatea Einstar deschide noi drumuri pentru idei și creativitate.


Informație de înaltă calitate

Einstar colectează cu ușurintă și rapiditate informația de mare densitate a norului de puncte, cu distanța punctelor de 0.1 mm.


Înaltă fidelitate a culorilor

Beneficiind din construcție de o cameră color RGB, Einstar reproduce autentic culorile originale ale obiectelor scanate.


Tehnologie de îmbunătățire a detaliilor

Tehnologia încorporată de îmbunătățire a detaliilor optimizează norul de puncte pentru achiziția completă de date, ghidează mai bine scanarea și îmbunătățește calitatea datelor.


Scanare stabilă la exterior

Cu 3 proiectoare VCSEL cu infraroșu, Einstar poate captura date clare de scanare și poate genera rezultate de mare stabilitate în aer liber.


Confortabil pentru ochi

Datorită faptului că lumina de scanare a proiectorului este invizibilă în timpul procesului de scanare, Einstar e confortabil pentru ochi.


Experiență simplificată de utilizare

O experiență de scanare raăidă și lină, datorită caracteristicilor de mare ajutor și vitezei mari de scanare.


Extrem de ușor de folosit

Design ergonomic, flux de lucur clar, instalare ușoară, plug and play.


Rezervă un Einstar la un preț special

Profită de discountul de precomandă "Early Bird", de 4760 lei inclusiv TVA! Oferta e valabilă doar până la 30 septembrie 2022

Livrările încep din luna decembrie 2022.
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului și/sau serviciile asociate.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.


Video

Detalii

Categorii
Greutate
5
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review