Rășină 3D-Basics

3D Basics
125,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
3D Basics
Greutate Netă

Cantitate

Descriere

BASIC RESIN este o rășină pentru imprimare 3D de înaltă calitate fabricata in Austria. Proprietățile mecanice ale materialului PLA și proprietățile termice ale ABS-ului (rezistența la căldură de 121 ° C) fac din acest material o rășină solidă pentru toate aplicațiile. Indiferent dacă este pe imprimante DLP, LCD, standard sau 4K.

 

Rășina a fost dezvoltată şi produsă în Austria, la cele mai înalte standarde de calitate. Materiile prime au fost alese cu precizie pentru a permite imprimări precise ale pixelilor, cu margini ascuțite și detalii clare. Prin utilizarea metacrilatului, s-a putut evita folosirea ingredientelor agresive sau deosebit de dăunătoare. Prin urmare, rășina este aproape inodoră.

 

Culori regândite

Răşina Basic este translucidă, cu o nuanță galbenă minimă. Utilizarea pigmenţilor de colorare deschide un spectru larg de culori prin simpla amestecare în culori transparente sau opace individuale. Există ceva pentru fiecare aplicație.

 

Avantajele răşinii Basic

  • Rășină multifuncțională rentabilă
  • Precizie maximă a detaliilor și contururi clare
  • Miros redus și fără ingrediente agresive
  • Stabilitate dimensională excelentă și contracție redusă
  • Disponibil în culori transparente și opace cu ajutorul pigmenţilor.

 

Setări de imprimare

Potrivit pentru toate imprimantele standard LCD și 4K și DLP

Setări de pornire recomandate pentru straturi de la 0,025-0,1 mm

  • 7-12 secunde expunere pe strat
  • 5-10 strat de bazăFisa Tehnica Rasina 3D Basics


NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Detalii

Categorii
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review