Raise3D Hyper Speed Upgrade Kit

RAISE3D
2.998,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
RAISE3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

În urma dezvoltării imprimării cu viteză mare pentru RMF500, Raise3D a reușit să aplice cunoștințele sale la imprimantele din seria Pro3, atingând o viteză de 3,8 ori mai rapidă decât cea mai bună imprimantă profesională actuală disponibilă pe piață.

Raise3D poate anunța cu mândrie că echipa sa de cercetare și dezvoltare a atins acest obiectiv, inițial pentru imprimanta 3D cu extrudare duală din seria Pro3, pentru care a trebuit adaptat întregul ecosistem Raise3D - hardware, software și filament.

Cadrul puternic și stabil al seriei Pro3 permite imprimantei să mențină o precizie dimensională ridicată și o calitate excelentă a suprafeței în timp ce rulează la o accelerație extrem de mare și viteze mari. De asemenea, procesoarele avansate integrate ale lui Pro3 au permis echipei de cercetare și dezvoltare a lui Raise3D să elibereze pe deplin puterea tehnicilor inovatoare de planificare a mișcării și să proceseze peste 600.000 de pași pe secundă pentru a implementa un algoritm activ de anulare a vibrațiilor.


Rezultatele atinse odată cu instalarea HUK3 în seria Pro3 și utilizarea filamentelor din liniile de mare viteză sunt impresionante și o fac să se remarce clar faţă de toate celelalte imprimante profesionale.

Productivitatea crescută va avea, de asemenea, un impact substanțial asupra proceselor tradiționale de fabricație, cum ar fi turnarea prin injecție și CNC, în special atunci când piesa produsă poate fi supusă unor modificări frecvente sau regulate de proiectare.

Cu o productivitate crescută de peste 3 ori, costurile unei imprimante din seria Pro3 devin extrem de accesibile în comparație cu prețul obișnuit chiar și doar al sculelor necesare în alte procese de fabricație. Acest lucru, împreună cu flexibilitatea deplină oferită de fabricarea aditivă, face acum imprimarea 3D FFF foarte competitivă ca metodă de producție chiar și pentru loturi mari și va face fermele de tipărire / fabricile de imprimare din ce în ce mai comune.

Specificatii


 Compatibilitate

Productivitate

Viteză volum

Viteză perete

Viteză infill

Accelerare

Consum material

Cele mai bune imprimante actuale de pe piața profesională

1x

6mm3/s

de la 25 până la 60mm/s

de la 80 la 100 mm/s

de la 500 până la 1,500mm/s2

între 100 şi

200g pe zi

Seria Pro3 cu HUK3D

de la 3 la 5x

28mm3/s

de la 120 până la 250mm/s

de la 200 la 350 mm/s

de la 5000 până la 10,000mm/s2

între 600 şi 

1,000g pe zi

Video

Detalii

Greutate
4
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review