Polymaker Polysher

Polymaker
1.765,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Polymaker
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Polymaker Polysher™ a fost proiectat cu o atenție deosebită de la partea electronică și până la ultimul șurub utilizat. Proiectanții au avut misiunea de a se asigura că fiecare din cele peste 40 de elemente componente este gândită pentru a satisface toate criteriile funcționale, estetice și de utilizare.

Polymaker Polysher™ este creat în mod special pentru finisarea obiectelor imprimate cu filament Polymaker PolySmooth™.

Obiectele realizate din acest filament pot fi finisate pana la un luciu perfect cu ajutorul unor substante chimice usor de procurat si cu grad redus de periculozitate (de exemplu, alcool izopropilic, etanol).

Caracteristici

Intuitiv și ușor de utilizat - E suficient doar să rotești butonul pentru a stabili tipul, apoi să privești cum se desfășoară magia (sau să îți vezi de treabă și să revii după timpul stabilit :)

Siguranță în utilizare - Polysher™ este dotat cu electronică inteligentă, garnituri de etanșare și multe alte mijloace de protecție pentru prevenirea oricăror incidente.

Cost redus - Polysher™ este deopotrivă accesibil ca preț de achiziție și asigură utilizarea cu costuri incredibil de reduse.


Specificații

Tehnologie Finisare cu aerosoli
Material compatibil Polymaker PolySmooth™
Lichid de lucru Alcool izopropilic sau etanol, concentrație 70% sau mai mare (recomandabil 90% sau mai mare)
Timp de finisare 10-30 minute
Dimensiuni maxime obiect prelucrat
Diametru
Înălțime

150 mm
180 mm
Dimensiuni 230x270x370 mm
Temperatură de funcționare 15-32 °C
Temperatură de stocare 0-38 °C
Alimentare 100-240 V, 50/60 Hz, max. 2A

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Pentru mai multe caracteristici și informații actualizate, consultați site-ul producătorului.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review