Phaetus Dragon High Flow Hot-End

525,00 RON (Reducere 11%) 465,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Set complet din metal, cu rezistență la temperaturi ridicate de până la 500 ℃.
-Bariera termica ultra-subțire de până la 0,1 mm, izoleaza termic excelent; -Structura rigidă a cadrului integrat face ca înlocuirea duzei sa se realizeze mai usor, fără a imobiliza blocul de căldură. -Rugozitatea interiorului duzei și bariera termica permit o mișcare mai lină a filamentului, rezultând o imprimare cu rezoluție ridicata. -Hot-end-ul este compus în principal din material din aliaj de cupru care are avantajul unei încălziri mai rapide și a unei disipări mai bune a căldurii.


Compatibilitate

Cu adaptor V6:

  • Toate Hot-End-urile V6
  • Prusa I3 MK3 / MK3S
  • Titan Extruder
  • BMG Extruder

Creality CR-10, MicroSwiss, E3Dv6 / Volcano, Tevo Tornado / Tarantula: https://www.thingiverse.com/thing:2759439IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review