Pachet SketchUp Pro 2020 + V-Ray Next for SketchUp

1.625,00 RON (TVA inclus)
Tip Licenta V-Ray Pret total Cantitate Stoc
SketchUp Pro 2020 Single User Annual contract (abonament annual)
1.625,00 RON
SketchUp Pro 2020 Single User Annual contract + V-Ray Next Workstation for SketchUp Annual License
2.915,00 RON
3.425,00 RON
V-Ray Next Workstation for SketchUp Annual License
1.855,00 RON
V-Ray Next for SketchUp Workstation (licenta permanenta)
4.145,00 RON
In stoc

Descriere


Creeaza proiecte 3D precise cu SketchUp

Dezvolta-ti ideile in 3D cu unelte puternice si precise, dar usor de utilizat. Incepe de la zero sau importa imagini, fisiere CAD sau modele gata facute din 3D Warehouse. SketchUp este cea mai intuitiva si usor de invatat unealta de modelare 3D, gandita sa fie ca o extensie a mainii tale.

Realizeaza prezentari si documentatie

SketchUp Pro include LayOut, o aplicatie puternica de ilustrare 2D pentru crearea desenelor, documentelor de constructie si prezentarilor, toate conectate dinamic la fisierul 3D.

Exporta si imparte

Publica imagini si animatii, creaza documente si rapoarte BIM cu referinte IFC. Dezvolta mai departe proiectul in alte aplicatii prin exportul in formate precum DXF, DWG, OBJ, 3DS, DAE, si altele.

O platforma flexibila

Extension Warehouse contine peste 400 de plugin-uri care aduc unelte si functii noi in SketchUp. Sunt disponibile plugin-uri gratuite sau contra cost pentru activitati specifice industriei, precum randare, analiza si printare 3D.

3D Warehouse

Cu peste 4 milioane de modele si 23 de milioane de utilizatori in fiecare an, 3D Warehouse este cea mai mare colectie de modele 3D gratuite din lume. Este o biblioteca deschisa de unde oricine poate incarca si descarca modele 3D direct din program.

Vizualizare realistica


SketchUp Pro se integreaza cu V-Ray for SketchUp, solutia cea mai apreciata pentru realizarea de randari fotorealiste de inalta calitate. De asemenea este compatibil cu Twinmotion, pentru vizualizare realista in timp real si randari si animatii obtinute in cel mai scurt timp.

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.


Detalii

Categorii
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review