Imprimanta 3D Zaxe3D X3

ZAXE
13.995,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
ZAXE
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

ZAXE 3D, X3 este o imprimanta 3D profesionala, accesibila, cu incinta complet inchisa si izolata. Modelul X3 permite construirea obiectelor de pana la 220 x 230 x 250mm. Performanta extrudarii este garantata de un sistem tip direct-drive cu hot-end din Titan de la producatorul E3D V6.


Rapiditatea, si usurinta in utilizare sunt importante. Imprimantele ZAXE pot fi urmarite si controlate de la distanta cu ajutorul conexiunii  WiFi, printr-o interfata realizata special pentru dumneavoastra.


Electronica Performanta

Zaxe foloseste o placa de baza de 32 biti cu drivere ultra-rapide TMC2209 pentru un proces de printare 3D stabil. Modelul X5 beneficiaza de un modul WiFi cu care puteti controla imprimanta de la distanta. De asemenea, porturile USB si Ethernet sunt incluse.

Calibrare complet automata
Pentru o utilizare cat mai usoara dar si pentru acuratete ridicata, X5 este conceput cu calibrare automata a suprafetei de printare. Imprimanta 3D va masura distanta dintre platforma si extrudor si o va ajusta in timp real pe parcursul procesului de printare 3D.

Extruder V6 Titan
Cea mai noua generatie de extruder este prezenta la modelul 5. Zaxe foloseste un extrudor marca E3D pentru cele mai bune rezultate.

XCloud
Aceasta este o aplicatie care se poate descarca pe telefonul dumneavoastra. Din acest monitor, puteti schimba setari sau urmari in timp real procesul de constructie.

Klipper integrat in Firmware Zaxe
Pentru cea mai buna performanta, Klipper este integrat in firmware-ul Zaxe. Klipper suporta imprimante cu mai multe micro-controlere. De exemplu, un micro-controler poat fi folosit pentru extruder, altul pentru controlarea temperaturii.
Fuctioneaza cu OctoPrint, acest lucru permitand accesarea de pe un browser obsinuit.

Domenii de activitate in care este folosit acest model

Arhitectura
O imprimanta 3d va poate ajuta sa prezentati clientului propunerea sau chiar sa il convingeti. Puteti construi terenul unui sit, macheta constructiei dar si alte elemente arhitecturale.

Automotive

Unul dintre avantajele unei imprimante 3D este rapididtatea cu care puteti materializa proiectul. Cu acest model puteti construi piesele inainte ca acestea sa ajunga pe linia de productie. Astfel, le puteti examina sau chiar testa, imprimanta fiind compatibila cu multe materiale rezistente la uzura, forte fizice sau temperaturi mari.

Aerospatial
Imprimanta X3 sustine industria aerospatiala cu gama vasta de materiale pe care le poate folosi si prin crearea unor geometrii complexe si inteligente, care ofera performante maxime.

Productie
Noua linie de productie aditiva este aici! Cu noile modele X3 nu va mai trebui sa asteptati matritele scumpe. Bucurati-va de o experienta de prototipare rapida fara a va face griji in legatura cu costurile ridicate.

Medical
Aplicarea imprimarii 3D in domeniul medical ofera multe beneficii. Puteti personaliza produse medicale (ex. proteze), echipamente medicale, controlati costul de productie si productivitate crescuta.Specificatii Tehnice

Diametru Duza 0,25/0,4/0,5/0,6mm
Rezolutie strat 25-400 microni
Platforma Platforma incalzita, Flexibila, Magnetic PEI
Temperatura maxima platforma 100 C
Temperatura maxima extrudare 300 C
Dimensiuni de constructie 220 x 230 x 250 mm
Dimensiuni exterioare 410 x 583 x 530mm
Incinta Inchisa, izolata termic
Extrudor 1, E3D V6 Titan
Calibrare Automata
Protectie Pana de curent Da
Senzor Filament Da
Filtru HEPA + Filtru Carbon
Software xDesktop
Fisire suportate .stl,.amf,.gcode
Conexiuni WiFi, Ethernet, USB, Flash Disk
Diametru Filament 1,75mm
Materiale suportate

PLA, ABS, PETG, Nylon, Flex, Compozite(fibre carbon/sticla/lemn), MetalFilled Filaments
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate, de aceea vă recomandăm să ne contactati in vederea solicitarii unei oferte.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review