Imprimanta 3D Zaxe Z3

ZAXE
22.355,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
ZAXE

✓ Extruder performant direct-drive
✓ Hot-end E3D
✓ Operare de la distanta
✓ Electronica performanta
✓ Incinta încălzită activ

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Imprimanta ZAXE 3D, Z3 este o imprimanta 3D profesionala, ce permite utilizarea unei game largi de materiale, cu incinta complet inchisa si izolata. Modelul combina structura mecanica puternica de tip IDEX CoreXY cu un volum de 400 x 300 x 350mm pentru a oferi o experienta de imprimare rapida, stabila si precisa. 



Cap de imprimare de ultima generatie
Design inovator realiat cu cele mai calitative piese. Datorita producatorului Bondtech si a reductoarelor, fluxul filamentului este continuu si precis. Cu noile canale de racire si traseul filamentului, Z3 ofera performante superioare si functioneaza in deplina armonie cu filamentele industriale.

Hotend E3D V6 Titan
Acest tip de hotend previne infundarea extruderului si garanteaza o durata de viata mai mare fata de altele. Astfel, puteti imprima 3D non-stop, chiar si cu cele mai dure materiale.


Structura solida, design optimizat

Carcasele sunt realizate din materiale de inalta calitate si sunt aplicate pe structura metalica ultra-usoara si rigida, pentru a proteja intregul sistem avansat. Cu acest sistem mecanic veti obtine valori precise de toleranta, iar cu noul design al carcasei in care sistemul electronic este izolat si racit activ, puteti imprima fara probleme pentru perioade lungi de timp.

Datorita carcasei metalice extrem de stabile, obiectele nu vor fi afectate de vibratii, chiar si la cele mai mari viteze. Procesul de imprimare va fi mai usor si mai precis ca niciodata.


Placa de baza
Noua serie Z atinge performante ridicate si miscari precise datorita procesorului Zboard STM 32 ARM pe 32 biti si 168 MHz. 

Conexiune stabila si sigura
zBoard este echipat cu numeroase functii de securitate pentru a asigura o experienta de imprimare de inalta calitate. Aceasta are o copie de rezerva pentru fiecare scenariu posibil. Fiecare port este echipat cu o tehnologie de anulare a zgomotului pentru o experienta de printare stabila.

Sistem de racire
Sistemul de racire este proiectat pentru a face fata procesorului puternic, astfel incat sa folositi imprimanta la intregul potential.

Placa de constructie flexibila, magnetica, neteda/structurata
Primul strat este foarte important in acest proces. De aceea, puteti alege tipul de suprafata pe care il doriti- structurat (poros) sau neted. Datorita structurii sale magnetice, placa de constructie se poate detasa pentru o operare mai usoara. Mai mult, aceasta placa este flexibila, lucru care va va ajuta in desprinderea obiectelor. Se poate indoi cu usurinta datorita otelului folosit si la fabricarea arcurilor.

Filtrare HEPA
Atunci cand folositi materiale de inalta calitate, este necesara o filtrare a aerului evacuat de imprimanta. Z3 foloseste un filtru HEPA+ Carbon.

xCloud
Procesul de printare 3D poate fi controlat si supravegheat de la distanta prin intermediul acestei aplicatii. Cu ajutorul conexiunii WiFi puteti vizualiza in timp real imprimanta dumneavoastra si puteti modifica setarile de baza sau porni/opri un proces.



IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate, de aceea vă recomandăm să ne contactati in vederea solicitarii unei oferte.
GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.
NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Specificatii


Diametru Duza 0,25/0,4/0,5/0,6mm
Rezolutie strat 50-400 microni
Platforma Platforma incalzita, Flexibila, Magnetic PEI, suprafata dubla
Temperatura maxima platforma 110 C
Temperatura maxima extrudare 300 C
Dimensiuni de constructie 400 x 300 x 350mm
Dimensiuni exterioare 585 x 665 x 667mm
Incinta Inchisa, izolata termic
Extrudor 1, E3D V6 Titan
Calibrare Automata
Protectie Pana de curent Da
Senzor Filament Da
Filtru HEPA + Filtru Carbon
Software xDesktop
Fisire suportate .stl,.amf,.gcode
Conexiuni WiFi, Ethernet, USB, Flash Disk
Diametru Filament 1,75mm
Materiale suportate

PLA, ABS, PETG, Nylon, Flex, Compozite(fibre carbon/sticla/lemn), MetalFilled Filaments, etc.

Video

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review