Imprimanta 3D XYZPRINTING Nobel 1.0A

XYZ PRINTING
9.750,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
XYZ PRINTING
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Caracteristici

  • Nobel 1.0A aduce îmbunătățiri ale tehnologiei SLA implementate de XYZprinting, un aspect semnificativ fiind utilizarea unei diode laser cu un facicul de doar 130 microni, ceea ce conduce la o precizie mai bună cu posibilitatea redării unor detalii mult mai fine. De asemenea, a fost îmbunătățită viteza de imprimare.
  • Nobel 1.0A supraveghează procesul de imprimare și afișează cantitatea de rășină disponibilă în fiecare moment. Imprimanta este gata de lucru și are funcții pentru alimentarea cu rășină care nu necesită operații manuale.
  • Nobel 1.0A este însoțită de aplicația XYZware_Nobel care analizează modelul 3D și generează în mod automat structuri de suport, dacă este necesar, astfel încât obiectele să fie realizate cu succes de fiecare dată.
  • Nobel 1.0A utilizează ca material de lucru rășină fotopolimerizabilă. XYZprinting a dezvoltat diverse materiale, de la rășini divers colorate, până la rășini pentru obiecte flexibile sau pentru realizarea modelelor pozitive pentru turnare, utilizabile în aplicații diverse, cum ar fi, tehnica dentară sau producerea de bijuterii.

Specificații

Tehnologie specifică SLA
Volum de imprimare (l) 3,28
Dimensiuni de imprimare (mm) 128x128x200
Grosime strat (µm) 25/50/100
Viteză de imprimare (mm/h, max) 15
Sursă de lumină Laser UV, 405 nm, 100 mW
Afisaj 2,6" FSTN LCD 16x4
Comandă Butoane de control
Conectivitate USB
Suport media extern USB Stick
Software XYZware_Nobel
Compatibilitate OS Windows, Mac
Format fișiere stl, 3w*
Materiale compatibile Rășină fotopolimerică UV *
Alimentare 100-240 V, 50/60 Hz, 60 W
Temperatură de lucru (°C) 18-28
Dimensiuni (mm) 280x337x590
Masă netă (kg) 9,6
Dimensiuni pachet (mm) 530x393x693
Masă pachet (kg) 13

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului.


GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review