Imprimanta 3D XYZPRINTING da Vinci Super

XYZ PRINTING
12.950,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
XYZ PRINTING
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Caracteristici

    • Permite ajustarea parametrilor de temperatură pentru capul de imprimare și masa de imprimare, ceea ce face posibilă utilizarea filamentelor de 1,75 mm disponibile pe piața liberă, în limitele temperaturii de extrudare și cu condiția asigurării unei aderențe corespunzătoare la masa de imprimare. Imprimanta are un dispozitiv de încărcare automată cu filament, care asigură o pregătire corectă pentru utilizare.
    • Însoțită de aplicația XYZware, un produs software performant care permite ajustarea parametrilor de imprimare, cum ar fi viteza, parametrii referitori la suport sau la retracție. Aplicația are o viteză ridicată de pregătire a modelului pentru imprimare, generând cod (G-code) compatibil cu alte aplicații (și imprimante), inclusiv cele open source (de exemplu, Cura sau Slic3r).
    • XYZprinting da Vinci 1.0 Pro are un sistem  autocalibrarea mesei de imprimare.
    • XYZprinting da Vinci 1.0 Pro are conectivitate WiFi, pe lângă posibilitățile "tradiționale" de conectare prin USB. Astfel imprimanta 3D poate beneficia de multitudinea de modele disponibile în XYZgallery prin aplicația disponibilă pentru dispozitive Android și permite să fie conectată și controlată la unul sau mai multe calculatoare personale, împreună cu alte imprimante 3D simultan, prin intermediul rețelei locale (LAN).
    • XYZprinting da Vinci 1.0 Pro permite reluarea imprimării după o întrerupere accidentală sau după oprirea temporară (de exemplu, pentru a schimba filamentul).

Specificații

Tehnologie specifică FFF
Volum de imprimare (l) 27
Dimensiuni de imprimare (mm) 300x300x300
Diametru filament (mm) 1,75
Extrudoare 1
Duză de imprimare 0,4 mm
Grosime strat (mm) 0,02-0,35
Viteză de deplasare (mm/s) 180
Temperatură de imprimare (°C) max 260
Masă de imprimare Încălzită, 40-100 °C
Materiale compatibile PLA, ABS, Tough PLA, PETG, TPE, Nylon, Wood, HIPS
Afișaj LCD color 5"
Comandă Touch
Conectivitate USB, WiFi
Software XYZware for Pro
Compatibilitate OS Windows, Mac, Linux
Format fișiere .stl, .3w, G-code, .3mf, .obj
Alimentare 100-240 V c.a. 50/60 Hz
Dimensiuni (mm) 511x581x670
Masă netă (kg) 35,5

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului.


GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review