Imprimanta 3D XYZPRINTING da Vinci Jr. Pro X+

XYZ PRINTING
3.595,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
XYZ PRINTING
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

DescriereXYZprinting da Vinci Jr. Pro X+ este o imprimantă 3D profesională compactă de birou, cu dimensiuni de imprimare de 175x175x175 mm, la o rezoluție de 0,1-0,35 mm.
Funcționează deopotrivă cu filament XYZprinting și cu filament de 1,75 mm disponibil pe piața liberă, în limita temperaturii de extruziune și asigurării aderenței corespunzătoare la masa de imprimare încălzită, precum și a utilizării unui cap de imprimare corespunzător.

XYZprinting da Vinci Jr. WiFi Pro X+ este însoțită de aplicația XYZmaker Suite, un produs software performant care permite ajustarea parametrilor de imprimare, cum ar fi viteza, parametrii referitori la suport sau la retracție. Aplicația are o viteză ridicată de pregătire a modelului pentru imprimare, generând cod (G-code) compatibil cu alte aplicații (și imprimante), inclusiv cele open source (de exemplu, Cura sau Slic3r).

XYZprinting da Vinci Jr. WiFi Pro X+ poate utiliza opțional (necesită comandă explicită):

  • cap de imprimare cu duză de oțel călit pentru utilizarea filamentelor cu material compozit
  • cap pentru gravură laser

Specificații

Tehnologie specifică FFF
Volum de imprimare (l) 5,4
Dimensiuni de imprimare (mm) 175x175x175
Diametru filament (mm) 1,75
Extrudoare 1*
Duză de imprimare 0,4 mm alamă (opțional 0,4 mm oțel călit)
Grosime strat (mm) 0,02-0,4
Temperatură de imprimare (°C) max. 260
Masă de imprimare aluminiu, cu placă flexibilă detașabilă acoperită cu folie de PC, încălzită, max. 80 °C, cu autocalibrare în 9 puncte
Materiale compatibile PLA, PLA Tough, PETG, PLA Premium Metallic**, XYZ Cabon Fiber*
Afișaj LCD 4x20
Comandă Butoane
Conectivitate USB, WiFi
Suport media extern Card SD
Software XYZmaker Suite
Compatibilitate OS Windows, Mac


GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review