Imprimanta 3D XYZPRINTING da Vinci Color

XYZ PRINTING
12.950,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
XYZ PRINTING
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Da Vinci color este prima imprimantă 3D desktop de la XYZprinting care beneficiază de tehnologie true color prin combinarea tehnologiei FDM/FFF pentru imprimarea 3D cu tehnologia cu jet de cerneală pentru colorarea suprafețelor. Prin utilizarea tehnologiei cu jet de cerneală CMYK, picăturile fine de cerneală se atașează materialului absorbant de tip PLA furnizând combinațiile de culoare necesare. Da Vinci Color a fost concepută plecând de la accesibilitate și ușurință în utilizare.

Tehnologiile utilizate permit imprimarea eficientă și rapidă, asigurând obținerea în cel mai scurt timp a obiectelor cu o calitate profesională.

XYZprinting a realizat și un nou material CPLA (Color PLA), care permite absorbția picăturilor fine de cerneală. De asemenea, CPLA este mai robust decât PLA obișnuit, ceea ce îl face adecvat pentru o gamă largă de aplicații.

Da Vinci Color oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla cu ușurință funcțiile imprimantei prin intermediul unui ecran color tactil. Imprimanta are numeroși senzori pentru detecția oricărei probleme în alimentarea cu filament, prevenind neplăcerile pricinuite de terminarea sau blocarea filamentului.

Specificații

Tehnologie specifică FFF + inkjet 3D texture coloring
Volum de imprimare (l) 6
Dimensiuni de imprimare (mm) 200x200x150
Diametru filament (mm) 1,75
Extrudoare 1
Duză de imprimare 0,4
Grosime strat (mm) 0,1-0,4
Viteză de deplasare (mm/s) 180
Temperatură de imprimare (°C) Reglabilă
Materiale compatibile PLA, Tough PLA, PETG
Afișaj LCD color 5"
Comandă Touch
Conectivitate USB, WiFi
Suport media extern Stick USB
Software XYZmaker
Compatibilitate OS Windows, Mac, Linux
Format fișiere .amf, .ply , .obj, .stl, .3cp, .3mf
Alimentare 110-240V 50/60 Hz
Temperatură de utilizare (°C) 15-30
Dimensiuni (mm) 600x581x640
Masă netă (kg) 32
Dimensiuni pachet (mm) 710x700x820
Masă pachet (kg) 43


IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review