Imprimanta 3D VIVEDINO CORE XY

Formbot
10.695,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Formbot
Dimensiune

Cantitate

Descriere

Noua imprimanta Todoon de la Formbot vine cu o incinta complet inchisa si este una dintre cele mai rapide imprimante 3D.

Constructia este una solida iar pentru axe se folosesc ghidaje liniare pentru o precizie ridicata.

Placa de baza de 32 bit ofera un raspuns foarte rapid al comenzilor. Driverele folosite pentru motoare sunt TMC2660- printarea va fi silentioasa.


In cazul unei pene de curent, imprimanta beneficiaza de un sistem ce permite reluarea printului. Totodata, un senzor de filament este prezent pentru a va atentiona in cazul in care acesta se termina. Imprimarea trece in modul ''pauza'' si asteapta incarcarea unei noi role de filament.


Extruder performant- de 4 ori mai mult cuplu si aderenta mai buna.

Senzor nivelare automata a platformei de printare- Imprimanta inregistreaza 46 de puncte pe toata suprafata pentru a pastra o distanta fixa si precisa dintre duza si platforma.

Folie flexibila PEI- ofera o aderenta foarte buna a primului strat iar flexibilitatea ajuta la desprinderea rapida a obiectului de folie.

Controlul imprimantei realizat prin WI-FI- Aveti posibilitatea de a va conecta la imprimanta prin Wi-Fi pentru a trimite comenzi de printare sau pentru a schimba pozitionarea extruderului, pentru a modifica temperaturi etc.

Platforma de printare Keenovo- temperatura maxima este de 120 C. Aveti posibilitatea de a printa cu materiale ce au nevoie de temperraturi mai mari fata de cele uzuale.

Filtru de aer HEPA- Retine particulele toxice degajate de materiale pentru siguranta urilizatorului

Imprimanta se controleaza printr-un display full-color de 4.3''.
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producatorului.
Specificatii


Tehnologie
FDM
Sursa
350 W
Voltaj
110/220V
Extruder
1
Temperatura max extruder
270 C
Temperatura max platforma
150 C
Diametru duza
0.4mm
Diametru filament
1.75mm
Inaltime layer
0.05mm-0.3mm
Viteza maxima printare
250mm/s
Viteza de miscare
300mm/s
Leveling
Auto bed & gantry leveling
Precizie pozitionare
Z-2,5um; XY-11um
Software
Cura, Slic3er, Simplify 3D
Greutate 39Video

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review