Imprimanta 3D Tractus3D T850

Tractus3D
24.990,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Tractus3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Imprimanta 3D T850 face parte din seria Desktop fabricata de producatorul Olandez Tractus3D.

Acest model este potrivit pentru prototipare, machete de arhitectura dar si alte aplicatii tehnice datorita extrudorului ce are capacitatea de a atinge o temperatura de pana la 300 C.

Calibrare automata
Pentru asigurarea unei planeitati perfecte, T850 are functia de calibrare automata. Astfel, adeziunea primului strat este imbunatatita.

Suprafata de lucru
Diametrul suprafetei este 280mm iar inaltimea maxima, 340mm. Platforma este realizata din sticla si acoperita cu o folie PEI.


Interfata WEB
Poti monitoriza procesul de printare de la distanta, prin interfata web. In acest meniu se poate urmari evolutia proiectului dar si modifica anumiti parametrii.

Extrudarea filamentului
Pentru o viteza mare de lucru, este necesara o greutate mica a extrudorului. Astfel, acesta este de tip Bowden, cu un angrenaj din otel calit, pregatit pentru utilizarea materialelor compozite.
*Toate modelele Tractus3D pot fi echipate cu extrudor dual. Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

Software
T850 se va livra impreuna cu o licenta nelimitata pentru Simplify3D. Un software foarte dezvoltat ce ofera multe posibilitati in setarea parametrilor de printare 3D.


Specificatii Tehnice

Latime de constructie 280 mm diametru (11")
Inaltime de constructie 340 mm (13.4")
Viteza 300 mm/s
Rezolutie XYZ 10 micron
Rezolutie in functie de straturi
Duza 0.3 mm 150 - 10 micron
Duza 0.4 mm 300 - 10 micron
Duza 0.6 mm 450 - 10 micron
Duza 0.8 mm 600 - 10 micron
Duza 1.0 mm 800 - 50 micron
Dimensiuni exterioare
Dimensiuni 550 mm x 476 mm x 1140 mm
Greutate 23 kg
Platforma incalzita
Temperatura maxima pana la 120 °C (248 ºF)
Nivelare Automata
Timp incalzire (pana la 60 °C / 140 ºF) < 4 min
Cap printare
Numar extrudoare 1 (optional 2)
Temperatura de extrudare pana la 300 °C (572 ºF)
Timp necesar incalzire duza < 90 sec
Volum maxim de extrudare pana la 15 mm³/s
Instalare Gata pentru utilizare*Imprimanta se poate livra in functie de optiunile alese, impreuna cu Mohawk (unitate dezumidificare) si/sau stand pentru imprimanta.


IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate, de aceea vă recomandăm să ne contactati in vederea solicitarii unei oferte.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.
Video

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review