Imprimanta 3D Tractus3D T3500

Tractus3D
306.710,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Tractus3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Imprimanta 3D T3500 face parte din seria Industrial fabricata de producatorul Olandez Tractus3D.

Modelul T3500 este cea mai mare imprimanta 3D realizata de Tractus 3D. Cu o inaltime exterioara de 3,5 m, aceasta permite construirea obiectelor de pana la 2,1m inaltime si 1m in diametru.
Această imprimantă 3D are o viteză mare de imprimare și o precizie ridicată. Este perfecta pentru constructia obiectelor mari, extrem de precise si cu o stabilitate buna la temperatura datorita incintei inchise, incalzita pasiv, minimizand posibilitatea deformarii.

Rezolutie mare pentru obiecte calitative
Cand proiectati modele rafinate, doriti ca acestea sa fie cat mai detaliate posibil. Cu o rezolutie de 0,02mm pe axele XY si 0,05mm pe axa Z, imprimantele Tractus 3D pot reda cele mai fine detalii. Atunci cand obiectele nu necesita o rezolutie marita, puteti imprima la o rezolutie mai mica, pana la 1000 microni.

Extruder F033L- printare 3D cu viteza si acuratete maxima
Viteza mare de printare este inca un concept greu de definit. Cu toate acestea, Tractus3D a acceptat provocarea si a proiectat extrudorul F033L. Viteza de miscare a capului de printare a fost marita, fara a submina rezolutia. In functie de materialul utilizat si de complexitatea obiectului, viteza de printare vai fi de pana la 6 ori mai mare decat viteza actuala (cel mult 300mm/s).
Mai multe ventilatoare, racire eficienta, precizie sporita si multa viteza. Pana la 300mm/s, o viteza sigura de printare, una dintre cele mai mari de pe piata.

*Viteza de printare se va seta in concordanta cu recomandarile producatorului de filament. Pentru cresterea vitezei, recomandam efectuarea unor teste de material.
**Toate modelele Tractus3D pot fi echipate cu extrudor dual. Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

Constructie solida din materiale calitative

Atunci cand detineti o imprimanta Tractus 3D, aveti un utilaj de calitate. Structura este fabricata din aluminiu cu carcasa lexan. Modelele din seria ''Large Volume'' au chiar o carcasa antiglont.

Senzor de prezenta a filamentului si a penelor de curent
Atunci cand imprimanta dumneavoastra ramane fara material, aceasta va trece automat in modul de asteptare, extruderul se va retrage si veti fi anuntat pentru adaugarea unei noi role de material. Dupa introducerea noului material, puteti relua procesul de printare 3D.

In cazul unor pene de curent, imprimanta 3D are functia de reluare a procesului dupa revenirea curentului electric.

Ecran Tactil 7"
Interfata cu utilizatorul este foarte importanta iar Tractus3D a dezvoltat un control foarte eficient si simplu al imprimantei 3D. Datorita acestui fapt,  aveti posibilitatea de a modifica parametrii precum viteza si temperatura in timp real.


Nivelul de zgomot redus
Sunetul a fost masurat iar imprimantele Tractus 3D asigura un nivel cat mai redus: 35dB (in functie de model). Astfel, puteti lucra langa imprimanta dumneavoastra, fara ca aceasta sa va deranjeze.


Licenta Simplfy3D Lifetime
Producatorul ofera la fiecare model achizitionat, licenta pentru slicer-ul Simplify3D. Aceasta licenta nu necesita reinnoire si se poate folosi pe doua calculatoare.

Calibrare automata
Unul dintre cele mai importante aspecete in procesul de printare 3D, este calitatea primului strat. Pentru obtinerea celei mai bune calitati, este necesar un sistem de calibrare automata. Tractus3D a dezvoltat acest sistem si este prezent in toate modelele fabricate. Aceasta functie usureaza procesul de printare3D pentru utilizator.


Date Tehnice

Latime de constructie 1000 mm diametru 
Inaltime de constructie 2100 mm 
Viteza 300 mm/s
Rezolutie XYZ 20 20 50 microni
Rezolutie in functie de straturi
Duza 0.6 mm 450 - 10 micron
Duza 0.8 mm 600 - 10 micron
Duza 1.0 mm 800 - 50 micron
Duza 1.2 mm 1000 - 10 micron
Duza 1.4 mm 1200 - 50 micron
Dimensiuni exterioare
Dimensiuni 1350 mm x 1350 mm x 3550 mm
Greutate 205 kg
Platforma incalzita
Temperatura maxima pana la 110 °C (248 ºF)
Nivelare Automata
Timp incalzire (pana la 60 °C / 140 ºF) < 8 min
Cap printare
Numar extrudoare
Temperatura de extrudare pana la 300 °C (572 ºF)
Timp necesar incalzire duza < 90 sec
Volum maxim de extrudare pana la 110 mm³/s
Instalare Gata pentru utilizare
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate, de aceea vă recomandăm să ne contactati in vederea solicitarii unei oferte.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Video

Detalii

Greutate
505
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review