Imprimanta 3D Tractus3D T2000

Tractus3D
173.900,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Tractus3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.
Resigilate
Resigilat:
129.750,00 RON

Descriere

Tractus 3D fabrica doua dintre cele mai mari imprimante 3D (gama industrial FDM/FFF) din lume. Totusi, acestia au observat ca este nevoie de volum mare si intr-un spatiu mai mic, precum un birou. Aici intervine cel mai recent model, T2000.

Imprimanta 3D poate construi obiecte de pana la 1 metru inaltime, cu o precizie foarte ridicata iar in acelasi timp este capabila sa se potriveasca in orice birou sau spatiu de lucru. Inaltimea exterioara este de 204 cm iar latimea de 82 cm, astfel ca imprimanta sa fie mutata in orice spatiu este necesar, trecand cu usurinta prin usile uzuale.

Stabilitatea termica a acestei imprimante este asigurata printr-o incinta complet inchisa, astfel minimizandu-se posibilitatea deformarii obiectelor in timpul printarii.

Extruder F033L- printare 3D cu viteza si acuratete maxima
Viteza mare de printare este inca un concept greu de definit. Cu toate acestea, Tractus3D a acceptat provocarea si a proiectat extrudorul F033L. Viteza de miscare a capului de printare a fost marita, fara a submina rezolutia. In functie de materialul utilizat si de complexitatea obiectului, viteza de printare vai fi de pana la 6 ori mai mare decat viteza actuala (cel mult 300mm/s).
*Toate modelele Tractus3D pot fi echipate cu extrudor dual. Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.


Mai multe ventilatoare, racire eficienta, precizie sporita si multa viteza. Pana la 300mm/s, o viteza sigura de printare, una dintre cele mai mari de pe piata.

*Viteza de printare se va seta in concordanta cu recomandarile producatorului de filament. Pentru cresterea vitezei, recomandam efectuarea unor teste de material.


Ecran Tactil 7"
Interfata cu utilizatorul este foarte importanta iar Tractus3D a dezvoltat un control foarte eficient si simplu al imprimantei 3D. 

Licenta Simplfy3D Lifetime
Producatorul ofera la fiecare model achizitionat, licenta pentru slicer-ul Simplify3D. Aceasta licenta nu necesita reinnoire si se poate folosi pe doua calculatoare.


Extrudare eficienta si precisa
Tipul constructiei si amplasarea angrenajului (all-metal) , faciliteaza o extrudare exacta si foarte rapida, fara a ingreuna capul de printare.

Calibrare automata
Unul dintre cele mai importante aspecete in procesul de printare 3D, este calitatea primului strat. Pentru obtinerea celei mai bune calitati, este necesar un sistem de calibrare automata. Tractus3D a dezvoltat acest sistem si este prezent in toate modelele fabricate. Aceasta functie usureaza in acelasi timp procesul de printare3D pentru utilizator.Detalii Tehnice

Latime de constructie 680 mm diametru 
Inaltime de constructie 1000 mm 
Viteza 400 mm/s
Rezolutie XYZ 20 20 50 microni
Sunet 40dBA
Conectivitate LAN
Monitorizare Interfata WEB
Format de printare G, GCODE
Fisiere suportate STL,OBJ, 3MF, JPG,PNG
Rezolutie in functie de straturi
Duza 0.6 mm 450 - 10 micron
Duza 0.8 mm 600 - 10 micron
Duza 1.0 mm 800 - 50 micron
Duza 1.2 mm 1000 - 10 micron
Duza 1.4 mm 1200 - 50 micron
Dimensiuni exterioare
Dimensiuni 820 mm x 900 mm x 2050 mm
Greutate 175 kg
Platforma incalzita
Material platforma Sticla 
Temperatura maxima pana la 110 °C (248 ºF)
Nivelare Automata
Timp incalzire (pana la 60 °C / 140 ºF) < 8 min
Cap printare
Numar extrudoare 1 (optional 2)
Temperatura de extrudare pana la 300 °C (572 ºF)
Timp necesar incalzire duza < 90 sec
Volum maxim de extrudare pana la 110 mm³/s
Instalare Gata pentru utilizare

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate, de aceea vă recomandăm să ne contactati in vederea solicitarii unei oferte.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Video

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review