Imprimanta 3D Tractus3D T1250

Tractus3D
36.990,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Tractus3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

T1250 fabricat de producatorul Olandez Tractus3D este modelul cel mai mare din seria Desktop. Cu o inaltime exterioara de 1540mm, nu numai ca poate fi plasata pe biroul dumneavoastra dar puteti produce obiecte de pana la 600mm (h) si 350mm (diametru). 

Fiecare companie doreste sa isi simplifice fluxul de lucru. Aici, o imprimanta FDM poate imbunatati cu adevarat simplitatea intregului proces. Acest model se remarca printr-o viteza mare de lucru dar si o precizie foarte ridicata.

Constructie solida din materiale calitative
Atunci cand detineti o imprimanta Tractus 3D, aveti un utilaj de calitate. Structura este fabricata din aluminiu cu carcasa lexan. Modelele din seria ''Large Volume'' au chiar o carcasa antiglont.

Senzor de prezenta a filamentului si a penelor de curent
Atunci cand imprimanta dumneavoastra ramane fara material, aceasta va trece automat in modul de asteptare, extruderul se va retrage si veti fi anuntat pentru adaugarea unei noi role de material. Dupa introducerea noului material, puteti relua procesul de printare 3D.

In cazul unor pene de curent, imprimanta 3D are functia de reluare a procesului dupa revenirea curentului electric.

Ecran Tactil 7"
Interfata cu utilizatorul este foarte importanta iar Tractus3D a dezvoltat un control foarte eficient si simplu al imprimantei 3D. Datorita acestui fapt,  aveti posibilitatea de a modifica parametrii precum viteza si temperatura in timp real.


Nivelul de zgomot redus
Sunetul a fost masurat iar imprimantele Tractus 3D asigura un nivel cat mai redus: 35dB (in functie de model). Astfel, puteti lucra langa imprimanta dumneavoastra, fara ca aceasta sa va deranjeze.


Licenta Simplfy3D Lifetime
Producatorul ofera la fiecare model achizitionat, licenta pentru slicer-ul Simplify3D. Aceasta licenta nu necesita reinnoire si se poate folosi pe doua calculatoare.

Calibrare automata
Unul dintre cele mai importante aspecete in procesul de printare 3D, este calitatea primului strat. Pentru obtinerea celei mai bune calitati, este necesar un sistem de calibrare automata. Tractus3D a dezvoltat acest sistem si este prezent in toate modelele fabricate. Aceasta functie usureaza procesul de printare3D pentru utilizator.*Toate modelele Tractus3D pot fi echipate cu extrudor dual. Pentru oferta personalizata, va rugam sa ne contactati.

Latime de constructie  350 mm diametru
Inaltime de constructie 600 mm 
Viteza 300 mm/s
Rezolutie XYZ 10 micron
Rezolutie in functie de straturi
Duza 0.3 mm 150 - 10 micron
Duza 0.4 mm 300 - 10 micron
Duza 0.6 mm 450 - 10 micron
Duza 0.8 mm 600 - 10 micron
Dimensiuni exterioare
Dimensiuni 640 mm x 555 mm x 1540 mm
Greutate 30 kg
Platforma incalzita
Temperatura maxima pana la 120 °C (248 ºF)
Nivelare Automata
Timp incalzire (pana la 60 °C / 140 ºF) < 4 min
Cap printare
Numar extrudoare 1 (optional 2)
Temperatura de extrudare pana la 300 °C (572 ºF)
Timp necesar incalzire duza < 90 sec
Volum maxim de extrudare pana la 15 mm³/s
Instalare Gata pentru utilizare


*Imprimanta se poate livra in functie de optiunile alese/ model, impreuna cu Mohawk (unitate dezumidificare) si/sau stand pentru imprimanta.IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Prețul prezentat este informativ, prețul de achiziție urmând a fi stabilit în urma unei cotații peronalizate pe baza cerințelor dumneavoastră.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate, de aceea vă recomandăm să ne contactati in vederea solicitarii unei oferte.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Video

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review