Imprimanta 3D Raise3D Pro3 Plus

RAISE3D
38.645,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
RAISE3D

Imprimantele 3D profesionale cu extruder dual din seria Pro3 au o tehnologie de ridicare a duzelor pe o singură parte, cu comutare rapidă a duzelor. Prin urmare, duzele se pot ridica independent și comuta într-o secundă și fără a fi afectate de materialul de imprimare 3D sau de temperatură.

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Realizate din Seria Pro2, noua imprimantă profesională Pro3 cu extrudor dublu de la Raise3D răspunde nevoilor atât de producție, cât și de prototipare rapidă de mai multe dimensiuni, cu o precizie ridicată și o funcționare stabilă non-stop.

Seria Pro3 este alcătuită din Pro3, cu un volum de construcție de 300x300x300mm, și Pro3 Plus, cu un volum de construcție de 300x300x605mm, îndeplinind cerințele producției pe scară largă și a prototipurilor rapide de mai multe dimensiuni. Un design de imprimantă de înaltă calitate, care include funcții îmbunătățite și un sistem inteligent de asistent cunoscut sub numele de EVE, toate acestea fac din Pro3 o opțiune excelentă pentru imprimarea 3D profesională.

 

Imprimantele 3D cu extruder dual Pro3 Series se conectează la ecosistemul software de imprimare 3D al Raise3D, care include un program de feliere 3D, ideaMaker, un șablon open-software numit ideaMaker Library și software-ul de imprimare 3D bazat pe cloud RaiseCloud.

 

Platformă de imprimare îmbunătățită

Seria Pro3 beneficiază de o platformă de imprimare îmbunătățită, pentru performanțe de imprimare de înaltă calitate și o experiență generală mai bună.

  • Nivelarea automată a patului face configurarea unei imprimante 3D să fie mai rapidă și mai simplă.
  • Placa de construcție flexibilă permite îndepărtarea fără efort a pieselor imprimate 3D.
  • Rigiditatea tijei pe axa Z a crescut cu 75% pentru a oferi o performanță mai stabilă.

Aceste modificări structurale permit seriei Pro3 să ofere rezultate de imprimare mai bune și o experiență de imprimare mai ușoară.

 

Repere detașabile

Seria Pro3 este echipată cu un extruder modular independent cu un sistem de extrudare dual. Acest lucru permite Seriei Pro3 să imprime folosind o varietate de filamente, să reducă înfundarea și să permită dezasamblarea și înlocuirea convenabilă a componentelor. Hotend-ul Seriei Pro3 este ușor de îndepărtat, ceea ce se poate face fără a folosi instrumente, facilitând înlocuirea și întreținerea acestuia. De asemenea, utilizatorii pot scoate cu ușurință capacul frontal al extruderului pentru a localiza cu precizie impedimentele obișnuite de imprimare, cum ar fi blocajele de filament.

 

Manager de flux de aer pentru o mai bună disipare a căldurii

Managerul de flux de aer din seria Pro3 este situat pe partea din spate a imprimantei, îmbunătățind disiparea căldurii și circulația aerului, creând un mediu stabil în interiorul camerei de imprimare. Echipat cu un filtru de aer HEPA, Air Flow Manager poate, de asemenea, filtra și curăța aerul din interiorul camerei.

 

EVE – asistentul smart

Seria Pro3 are un sistem asistent încorporat, EVE, preîncărcat cu probleme obișnuite de imprimare și soluții corespunzătoare. Asistentul EVE poate ghida utilizatorii să localizeze și să rezolve cu precizie problemele care ar putea afecta lucrarea finală de imprimare. Asistentul EVE are o funcție care oferă utilizatorilor memento-uri despre intervențiile programate regulat pentru a se asigura că întreținerea imprimantei este efectuată la timp. De asemenea, ajută la reducerea timpului de întreținere și a costurilor de comunicare pentru un proces de întreținere eficient.

 

Imprimante 3D profesionale cu extruder dual

O imprimantă 3D cu extruder dual poate îndeplini funcții mai avansate, cum ar fi producerea de modele cu două culori și modele cu două materiale. O imprimantă 3D profesională cu extruder dual va avea caracteristici de proiectare suplimentare, rezultând o lucrare de imprimare de calitate superioară.

Imprimantele 3D profesionale cu extruder dual din seria Pro3 au o tehnologie de ridicare a duzelor pe o singură parte, cu comutare rapidă a duzelor. Prin urmare, duzele se pot ridica independent și comuta într-o secundă și fără a fi afectate de materialul de imprimare 3D sau de temperatură.
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Specificatii

Tehnologie specifică FFF
Volum de imprimare (l) 28 / 25
Dimensiuni de imprimare (mm) 305x305x605 Single extruder / 255x305x605 Dual extruder
Diametru filament (mm) 1,75
Extrudoare 2
Duză de imprimare 0,2/0,4/0,6/0,8
Grosime strat (mm) 0,01-0,25
Viteză de imprimare (mm/s) 30-150
Temperatură de imprimare (°C) max 300
Masă de imprimare Încălzită, max 120 °C
Materiale compatibile PLA, PET, ABS, PC, PA, TPU, HIPS, Compozit
Afișaj LCD color 7"
Comandă Touch
Conectivitate WiFi, Ethernet
Suport media extern USB stick
Software IdeaMaker
Compatibilitate OS Windows, Linux, Mac
Format fișiere GCODE, STL, OBJ, 3MF, OLTP
Alimentare 100-240 Vac 50/60 Hz 600 W
Temperatură de utilizare (°C) 15-30
Dimensiuni (mm) 620x626x1105

Transport

Net Weight 61.5 kg

Gross Weight (Carton Only) 87.45 kg

Gross Weight (Carton with Pallet) 95.4 kg

Video

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review