Imprimanta 3D Raise3D E2- CF

RAISE3D
23.800,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
RAISE3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

E2CF este o imprimantă 3D desktop dezvoltată de Raise3D pentru filamente armate cu fibră de carbon și alte materiale compozite.

 

Filamentul din fibră de carbon are densitate mică, rezistență ridicată și este rezistent la coroziune, electricitate statică și temperaturi ridicate. Are potențial pentru o gamă largă de aplicații în industrii care au nevoie de un raport rezistență-greutate considerabil în soluțiile lor, cum ar fi industria aviatică și domeniul auto. E2CF este durabil, ușor de utilizat și stabil în timpul funcționării și imprimă cu precizie.

 

Duze cu durabilitate ridicată

Noile duze din carbură de siliciu au o rezistență excelentă la uzură și conductivitate termică, ceea ce va reduce efectiv abraziunea la care filamentul compozit din fibră de carbon supune duza la imprimare, făcând duza mai durabilă.

* Duzele din alte materiale adecvate pentru imprimarea filamentelor din fibră de carbon vor fi lansate în viitor.

 

Sistem de extrudare cu unitate directă dublă

Angrenajele sunt fabricate din oțel cu duritate ridicată și au fost tratate termic pentru o rezistență mai bună la uzură.

Cu un profil personalizat al dinților dințate, filamentul este ținut ferm în poziție pentru a se asigura că nu alunecă la extrudare. Forța sistemului este sporită pentru a asigura stabilitatea imprimării.

 

Compatibil cu o varietate de filamente compozite din fibră de carbon

E2CF este compatibil cu filamentul Raise3D Industrial PA12 CF și cu filamentele din fibră de carbon de înaltă performanță certificate de programul Raise3D Open Filament, cum ar fi PA CF / PET CF / PPS CF (temperatura de imprimare între 280-300 ° C) de la BASF și LEHVOSS.

Filamentul Raise3D Industrial PA12 CF este întărit cu fibre scurte de carbon și prezintă rigiditate și rezistență excelente, rezistență la căldură, deformare redusă și absorbție scăzută a apei. Între timp, acest material are un raport rezistență / greutate remarcabil și va obține o proprietate mecanică îmbunătățită și o stabilitate dimensională după recoacere, ceea ce îl face potrivit pentru înlocuirea metalului la fabricarea anumitor componente ușoare.

 

Filament de susținere Raise3D Industrial PA12 CF

Filamentul Raise3D Industrial PA12 CF Support este un material de sprijin special dezvoltat pentru filamentele compozite armate cu fibră de carbon. În timpul procesului de imprimare 3D, creează o structură de suport stabilă, asigurând o aderență adecvată pe suprafețele imprimate și contracarând orice tendință de deformare. Ca atare, îmbunătățește semnificativ calitatea suprafeței suprapunerilor și golurilor articolelor tipărite. După ce imprimarea este terminată, structura suport poate fi ușor îndepărtată sau ruptă de piesele imprimate. Acest material de suport prezintă o largă compatibilitate cu multe filamente compozite ranforsate cu fibră de carbon de înaltă performanță certificate Raise3D OFP (Open Filament Program) și este mai rentabil în comparație cu materialul de susținere solubil în apă.

 

Cutie uscată sigilată

Tăvile de suspensie încorporate sunt folosite pentru a așeza filamentul și pentru a permite materialului să fie tras mai ușor. Când sunt închise, pot preveni efectiv praful și umezeala de a afecta materialul, pentru o perioadă de până la 30 de zile *.

* Din datele de testare Raise3D.

 

Profiluri ideaMaker

E2CF are profiluri de feliere care au fost testate și verificate în mod repetat de către inginerii noștri din ideaMaker. Nu este nevoie să reglați parametrii înainte de tipărire. Bucurați-vă de imprimare ușoară și de înaltă calitate. La fel ca alte produse Raise3D, E2CF poate realiza producția de masă și un management inteligent, cu ideaMaker ca soluție software de bază.

 

Aplicații

Materialele compozite din fibră de carbon au multe aplicații, inclusiv prototipuri funcționale, industria aerospațială, auto, medicală, echipamente sportive, inginerie civilă, electronică și alte domenii. Materialul compozit din fibră de carbon are potențial pentru o varietate de utilizări, cum ar fi corpurile de iluminat dintr-un atelier mecanic, proteze și cadre personalizate pentru biciclete.

 

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului
GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.
NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Specificatii


Build Volume (W×D×H) Single Extruder Print:
13×9.4×9.4 inch / 330×240×240 mm
Dual Extruder Print:
11.6×9.4×9.4 inch / 295×240×240 mm
Machine Size (W×D×H) 23.9×23.5×18.3 inch / 607×596×465 mm
Print Technology FFF
Motion System Independent Dual Extruders
Filament Diameter 1.75 mm
XYZ Step Size 0.78125, 0.78125, 0.078125 micron
Print Head Travel Speed 30 – 150 mm/s
Build Plate Flexible Steel Plate with Buildtak
Max Build Plate Temperature 110 ºC
Heated Bed Material Silicone
Build Plate Leveling Mesh-leveling with Flatness Detection
Supported Materials PA12 CF, PA12 CF Support, OFP Certified Third-Party Filaments / PLA / ABS / HIPS / PC / TPU / TPE / NYLON / PETG / ASA / PP / PVA / Glass Fiber Infused / Carbon Fiber / Infused / Metal Fill / Wood Fill
Layer height 0.1 - 0.25 mm
Nozzle Diameter 0.4 mm (Default), 0.6/ 0.8 (Available)
Hot End V4P
Max Nozzle Temperature 300 ºC
Connectivity Wi-Fi, LAN, USB port, Live camera
Noise emission (Acoustic) <50 dB(A) when building
Operating Ambient Temperature 15-30 ºC, 10-90% RH non-condensing
Storage Temperature -25℃ to +55℃, 10-90% RH non-condensing
Technical Certifications CB, CE, FCC, RoHS
Filter HEPA filter with activated charcoal
Electrical
Power Supply Input 100-240 V AC, 50/60 Hz 230 V @2 A
Power Supply Output 24V DC, 350 W
Software
Slicing Software ideaMaker
Supported File Types STL, OBJ, 3MF, OLTP
Supported OS WINDOWS/ macOS/ LINUX
Machine Code Type GCODE
Printer Controller
User Interface 7-inch Touch Screen
Network Wi-Fi, Ethernet
Resume Print after Power Outage Firmware recording, no need for battery installation. Protection from any condition.
Screen Resolution 1024*600
Motion Controller ARM Cortex M7.400MHZ FPU
Logic Controller NXP ARM Cortex-A9 Quad 1 GHz1GB
Memory 1GB
Onboard Flash 8GB
OS Embedded Linux
Ports USB 2.0*2, Ethernet*1
Shipping
Net weight 32.4 kg
Gross weight 36.7 kg

Video

Detalii

Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review