Imprimanta 3D Omni200

OMNI 3D
9.895,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
OMNI 3D

Imprimanta 3D desktop de la Omni3D este construita integral din metal. Datorita constructiei sale, aceasta poate printa calitativ si cu o precizie ridicata chiar si la viteze de pana la 100mm/s.

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Imprimanta 3D desktop de la Omni3D este construita integral din metal. Datorita constructiei sale, aceasta poate printa calitativ si cu o precizie ridicata chiar si la viteze de pana la 100mm/s.

Omni200 este echipata cu un extrudor all-metal ce poate atinge temperatura de 260 C. Optional, extruder pentru printarea cu fibra de carbon.
Platforma de printare se poate incalzi pana la 100 C si beneficiaza de o suprafata magnetica flexibila.

Incinta este complet inchisa si izolata. Astfel, puteti printa cu usurinta materiale precum ABS sau compozite cu fibre de carbon.


Date tehnice
Volum printare XYZ 200 x 200 x 200 mm
Diametru duza
0,4 mm
Viteza maxima de printare
peste 100 mm/s
Diametru filament
1,75 mm
Temperatura maxima duza
max. 260 °C
Temperatura maxima platforma
100 °C
Mod operare
SD Card
Fisiere compatibile

AMF, STL, OBJ, G-Code

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Detalii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review