Imprimanta 3D Flashforge Foto 13.3

FLASHFORGE
14.215,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
FLASHFORGE
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Flashforge Foto 13.3 este o nouă imprimantă cu rășină performantă de la unul dintre cei mai cunoscuți producători - Flashforge. Cu o nouă sursă de lumina UV paralelă, LCD monocrom 4K și o calitate foarte bună a construcției, Foto 13.3 este cu siguranță o imprimantă de luat în considerare.


Caracteristici

  • Ecran de mascare monocrom 4K de 13,3”
  • Dimensiuni de imprimare 292 x 165 x 400 mm
  • 8x anti-aliasing pentru unghiuri netede
  • Design inovator al fluxului de aer care elimină mirosurile neplăcute
  • Ecran tactil de 4,5”
  • Durată de viață de până la 2000 de ore pentru ecranul LCD
  • Imprimați cu până la 50% mai rapid decât afișajul color normal

 

Performanță de imprimare superioară

Axa Z este susținută de un șurub cu bilă dual-liniar, care îmbunătățește dramatic stabilitatea în mișcare și reduce riscul de schimbare a stratului, în timp ce straturile apar frecvent în modelele tipărite de un motor cu tijă comună.

 

Precizie ridicata

Pentru proiectanții și producătorii de prototipuri, modelul de segmentare tipărit poate fi asamblat fără lustruire, ceea ce îmbunătățește viteza iterativă de actualizare a produsului; în timp ce pentru imprimante este nevoie de cel puțin 1/4 de timp suplimentar pentru lustruirea suprafeței.

Pentru furnizorii de servicii și fabrici, este acum posibil să imprimați în lot și să livrați direct produse de înaltă precizie, cum ar fi bijuterii și piese de schimb.

 

Viteză mare de printare

Cu ecranul monocrom 4K, timpul de expunere este redus la 1/3 comparativ cu alte imprimante LCD.

Imprimanta LCD de dimensiuni mari oferă designerilor și producătorilor industriali noi posibilități și îmbunătățește eficiența producției furnizorilor de servicii și a fabricilor. În primul rând, în comparație cu imprimantele similare cu tehnologie de turnare prin expunere la suprafață, producția modelelor cu pagină completă este dublată; în al doilea rând, în comparație cu alte imprimante SLA cu dimensiuni similare, timpul de imprimare este redus la 1/3 cel puțin.


Ușor de întreținut

Ecranul de proiecție este proiectat cu un modul de dezasamblare rapidă. Pentru a amplasa ecranul, sunt necesari doar câțiva pași pentru a instala șuruburile și a conecta cablurile, ceea ce este ușor și convenabil. În comparație cu demontarea strat-cu-strat și asamblarea altor echipamente obișnuite, timpul de lucru este redus cu 2/3, iar utilizatorii se vor confrunta cu mai puține dificultăți și riscuri la înlocuirea ecranului.

 

Cu ecranul industrial special tratat, care este rezistent la zgârieturi și coliziuni, și echipat cu sistemul eficient de răcire dezvoltat de Flashforge, probabilitatea de daune mari este redusă cu aproximativ 80%, iar durata de viață a acestuia este mărită cu 20%.

 

Experiență de printare mai bună

Compatibilă cu rășina de bază, rășină întărită și rășină spălată cu apă. Mai puțin miros și mai multă ușurință atunci când este utilizat. Rășina de bază are performanțe detaliate, contracție redusă și este ușor de colorat. Rășina întărită are o textură impresionantă și contracția legii și poate fi produsă în serie. Rășina spălată cu apă are o rezistență ridicată și o rezistență la căldură și nu este ușor de spart. Proiectat ecologic, poate fi curățat corespunzător de apă. Pe lângă faptul că este aplicat pe scară largă în proiectarea și educarea prototipurilor, se poate aplica și lac pentru a înfrumuseța produsul.


Specificații

Tehnologie specifică SLA LCD
Volum de imprimare (l) 19.27
Dimensiuni de imprimare (mm)

292*165*400

Ecran de expunere 3840*2400 13.3" 4K monocrom
Grosime strat (mm) 0,05-0,15
Viteză de imprimare (mm/h, max) 10-30
Sursă de lumină LED UV, 405 nm
Afisaj LCD IPS Color 4,5"
Comandă Touch
Conectivitate USB, WiFi
Suport media extern Stick USB
Software Chitubox, FlashDLPrint
Compatibilitate OS Windows, Mac, Linux
Format fișiere stl
Materiale compatibile Rășină fotopolimerică UV
Alimentare / putere 12V, 150 W
Dimensiuni (mm) 380*380*685
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review