Imprimanta 3D Creatbot DX Plus

CreatBot
11.950,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
CreatBot
Diametru filament
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Imprimantă 3D cu o construcție solidă, cu cap de imprimare dual și incintă de imprimare semi-închisă cu pereți transparenți, cu masă de imprimare ceramică încălzită și extrudoare de tip Bowden. Extrudoarele au motoarele poziționate pe spatele imprimantei, ceea ce conduce la un cap de imprimare cu masă scăzută și, în consecință, la viteze de imprimare ridicate. Imprimanta poate utiliza deopotrivă filamente din PLA și ABS, precum și alte filamente, inclusiv cele din materiale solubile, cum ar fi HIPS și PVA. Este o imprimantă excelentă pentru inginerie și educație, putând imprima simultan multe obiecte sau modele mari.

Caracteristici

Șasiu complet metalic
O imprimantă 3D necesită o anumită greutate pentru a se asigura stabilitatea în timpul funcționării. De aceea, un șasiu complet metalic este cea mai bună structură de rezistență pentru o imprimantă 3D.
Extrudor ajustabil inteligent
Extrudoarele au un sistem inteligent de răcire, asigurându-se alimentarea cu filament la temperatură optimă în orice moment de timp. Duzele de extrudare se pot ajusta pe înălțime foarte rapid și ușor. Este modul ideal atunci se imprimă cu suport, cu materiale sau culori diferite.
Oprire automată
Imprimanta este echipată cu un modul pentru managementul alimentării. Atunci când imprimarea s-a finalizat și nu s-a întreprins nicio acțiune timp de 5 minute, alimentarea cu energie va fi întreruptă. Este foarte util pentru creșterea eficienței energetice.
Control tactil
Imprimanta dispune de un ecran LCD color cu funcție touch. Aceasta permite accesul cu ușurință la cele mai utilizate funcții, inclusiv coborârea/ridicarea mesei de imprimare, încălzirea/răcirea mesei de imprimare, oprirea temporară și repornirea imprimării, vizualizarea fișierelor de pe cardul SD, etc.
Motoare cu demultiplicare pentru extrudor
Un motor cu demultiplicator produce un cuplu mai mare în comparație cu un motor pas-cu-pas obișnuit, aceasta permițând o alimentare cu filament lină și retracții precise și ferme.
Masă de imprimare ceramică încălzită
Deasupra panoului de încălzire se află o placă ceramică deosebită care furnizează o mai bună distribuție a căldurii, este foarte netedă și asigură o adeziune foarte bună.
Suport metalic pentru masa de imprimare
Utilizarea unui suport complet metalic pentru masa de imprimare asigură o platformă de imprimare foarte stabilă.
Volum mare de imprimare
Imprimanta se remarcă printr-un volum de imprimare impresionant de 300x250x520 mm, mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor.
Sistem de detecție a filamentului
Dacă se termină filamentul în timpul imprimării, imprimanta se va opri automat și va permite schimbarea filamentului li apoi continuarea imprimării.
Temperatură de imprimare ridicată
Duzele de imprimare pot funcționa până la temperaturi de 350 ºC, ceea ce permite utilizarea unei game largi de filamente.
Imprimare continuă
Dacă se întrerupe alimentarea cu energie electrică, imprimanta va memora ultima poziție, va coborî masa de imprimare șii va retrage filamentul. Atunci când alimentarea cu energie electrică se restabilește, se poate continua imprimarea.
Spațiu de imprimare închis
Spațiul de imprimare este închis pe toate laturile, ceea ce previne deformarea sau desprinderea straturilor, mai ales în cazul obiectelor mari.GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

Specificatii

Tehnologie specifică FFF
Volum de imprimare (l) 39
Dimensiuni de imprimare (mm) 300x250x520
Diametru filament (mm) 3
Extrudoare 2
Duză de imprimare alamă, 0,4 mm
Grosime strat (mm) min. 0,02
Viteză de imprimare (mm/s) 120
Viteză de deplasare (mm/s) 200
Temperatură de imprimare (°C) max. 350
Masă de imprimare încălzită, max. 120 °C
Materiale compatibile PLA, ABS, Carbon Fiber, Wood, Nylon, PC, PTEG, HIPS, PP, Flexible, TPU, PVA, etc.
Afișaj LCD color 128x64 px
Comandă touch
Conectivitate USB
Suport media extern USB stick
Software CreatWare multi-language version
Compatibilitate OS Windows, Mac
Format fișiere STL, OBJ, AMF
Dimensiuni (mm) 420x380x790
Masă netă (kg) 30
Dimensiuni pachet (mm) 550x500x870
Masă pachet (kg) 40

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review