Imprimanta 3D CreatBot DE Plus - Dual Extruder 1.75mm

CreatBot
15.950,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
CreatBot
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere


Șasiu complet metalic
O imprimantă 3D necesită o anumită greutate pentru a se asigura stabilitatea în timpul funcționării. De aceea, un șasiu complet metalic este cea mai bună structură de rezistență pentru o imprimantă 3D.
Extrudor ajustabil inteligent
Extrudoarele au un sistem inteligent de răcire, asigurându-se alimentarea cu filament la temperatură optimă în orice moment de timp. Duzele de extrudare se pot ajusta pe înălțime foarte rapid și ușor. Este modul ideal atunci când vrei să imprimi cu suport, cu materiale sau culori diferite.
Oprire automată
CreatBot este echipată cu un modul pentru managementul alimentării. Atunci când imprimarea s-a finalizat și nu s-a întrepris nicio acțiune timp de 5 minute, alimentarea cu energie va fi întreruptă. Este foarte util pentru creșterea eficienței energetice.
Tastatură multifuncțională
Creatbot are o tastaură multifuncțională. Aceasta permite accesul cu ușurință la cele mai utilizate funcții, inclusiv coborârea/ridicarea mesei de imprimare, încălzirea/răcirea mesei de imprimare, oprirea teporară și repornirea imprimării, viizualizarea fișierelor de pe cardul SD, etc.
Motoare cu demultiplicare pentru extrudor
Un motor cu demultiplicator produce un cuplu mai mare în comparație cu un motor pas-cu-pas obișnuit, aceasta permițând o alimentare cu filament lină și retracții precise și ferme.
Masă de imprimare ceramică încălzită
Deasupra panoului de încălzire se află o placă ceramică deosebită care, deși este mai scumpă decât una din sticlă, furnizează o mai bună distribuție a căldurii. În plus, este foarte netedă și asigură o adeziune foarte bună.
Suport metalic pentru masa de imprimare
Utilizarea unui suport complet metalic pentru masa de imprimare asigură o platformă de imprimare foarte stabilă.
Volum mare de imprimare
CreatBot DE PLUS se remarcă printr-un volum de imprimare impresionant de 400x300x520 mm.
Sistem de detecție a filamentului
Nu te îngrijora dacă se termină filamentul în timpul impprimării. Imprimanta se va opri automat și îți va permite să schimbi filamentul, după care vei putea continua imprimarea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
Temperatură de imprimare ridicată
duzele de imprimare pot funcționa până la temperaturi de 400 ºC. Asta înseamnă că poți folosi o gamă largă de filamente. De asemenea, temperatura este menținuută stabilă în timpul imprimării.
Imprimare continuă
Dacă se întrerupe alimentarea cu energie electrică, imprimanta va memora ultima poziție, va coborî masa de imprimare șii va retrage filamentul. Atunci când alimentarea cu energie electrică se restabilește, poți continua imprimarea.
Spațiu de imprimare închis
Spațiul de imprimare este închis pe toate laturile, ceea ce previne deformarea sau delaminarea, mai ales în cazul obiectelor mari.
Detalii Tehnice
 
Tip Duza
CreatBot 1,75mm
Diametru Filament compatibil
1.75 mm
Temperatura maxima duza
260 ºC
Perimte filamente de la alti producatori
Da
Tip Extrudor
Bowden
Viteza Maxima recomandata
200 mm/s (in functie de material)
Suprafata de lucru
300 mm x 400 mm x 520 mm
Temperatura maxima platforma
100 ºC
Material PLatforma de lucru
Sticla Borsilicata
Sistem nivelare
Manual
Incinta
Inchisa sau deschisa
Numar extrudoare
2
Tip Consttructie Extruder
Extruder dual fix, ajustabil manual
Saptiu de instalare/ Informatii suplimentare
 
Dimensiuni exterioare
590 mm x 430 mm x 780 mm
Greutate totala
42 kg
Putere maxima
360 W
Voltaj AC: 100 V - 230 V (50-60 Hz)
Echipament optional
 
Filtru HEPA
Nu este disponibil
Senzor filament
DA
Sistem recuperare dupa cadere de tensiune
DA
Ecran tactil
DA
Conexiune  
USB Port DA
WLAN NU
Acuratete  
Inaltime strat
0.05 - 0.5 mm
Rezolutie 0.05 mm
Transport  
Cutie transport
720 mm x 560 mm x 870 mm
Greutate transport

55 kg
IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.
Pentru proiecte complexe, prețul poate varia în funcție de configurația produsului (accesorii, consumabile, piese de schimb) și/sau serviciile asociate.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Detalii

Greutate
55
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review