Imprimanta 3D CREALITY 3D CR-6 Max

Creality 3D
[1]
4.895,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Creality 3D
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Imprimanta 3D Creality CR-6 Max FDM, cu dimensiuni mari de imprimare 400x400x400mm, vă face să vă bucurați de distracția DIY, veți realiza creativitatea dvs. nelimitată și vă va satisface cu mai multe opțiuni.

 

Functii noi:

 • Duză modular
 • Nivelare avansată a patului
 • Placă de bază pe 32 de biți cu drivere de motor TMC2209
 • volum mare de construcție 400x400x400mm

 

Caracteristici ale imprimantei 3D CR-6 MAX

Diferența cheie între CR-6 Max și SE este, desigur, volumul de construcție. CR-6 Max are o placă de construcție de 400 x 400 mm, cu o înălțime maximă de construcție de 400 mm.

 

Triunghiul de aur

Axa Z beneficiaza de tije de susținere pe care Creality le-a numit anterior „Triunghiul de aur”. Aceste suporturi metalice ajută la reducerea vibrațiilor pe măsură ce patul se mișcă înainte și înapoi. Apariția acestora este binevenită și înseamnă că veți putea imprima mai înalt, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la voblaj Z excesiv în timp ce atingeți limitele superioare ale volumului de construcție.

 

Sistem automat de nivelare

Imprimanta CR-6 Max are același sistem de nivelare inovator ca și CR-6 SE, utilizând un senzor bazat pe forță. Max va atinge pur și simplu duza de pat în anumite puncte, iar un senzor de deformare de pe capătul fierbinte va detecta punctul exact în care duza atinge sticla. Acest sistem este de preferat din mai multe motive. În primul rând, nu există o sondă suplimentară a senzorului, ceea ce înseamnă că nu trebuie să calibrați alte compensări decât înălțimea inițială Z pentru a obține „squish”-ul potrivit în primul strat. De asemenea, sistemul de nivelare automată elimină butoanele de pe partea inferioară a patului, ceea ce va fi o ușurare pentru oricine are experiență încercând să niveleze astfel de mașini de format mare.

 

Funcții suplimentare ale imprimantei 3D Creality CR-6 Max vor include:

 • Duză modulară: Creality a proiectat duza având în vedere modularitatea. Utilizatorii pot dezactiva duza și schimba blocul de căldură, radiatorul, tubul din teflon sau vârful duzei cu piesele de schimb incluse.
 • Extruder: Extruderul reproiectat ar trebui să permită alimentarea mai ușoară a filamentului.
 • Senzor de filament: Imprimanta 3D CR-6 Max este echipată cu un senzor de filament fotoelectric care detectează orice posibilă rupere sau întrerupere a filamentului.
 • Funcția de reluare a imprimării: întreruperile sau deconectările nu ar trebui să constituie o problemă pentru CR-6 Max, deoarece acesta poate recupera și relua complet imprimarea atunci când face backup.
 • Placă de bază pe 32 de biți: CR-6 SE a atins unul dintre obiectivele sale întinse pe Kickstarter, ceea ce înseamnă că atât SE, cât și Max vor fi livrate cu o placă de bază pe 32 de biți pentru performanțe îmbunătățite.
 • Drivere de motor TMC2209: Un alt obiectiv întins, Creality va adăuga drivere de motor TMC2209 pentru o imprimare mai precisă și mai silențioasă.
 • Sursa de alimentare Mean Well: clarificată în cea mai recentă actualizare a Creality, CR-6 SE și CR-6 Max vor fi livrate cu surse de alimentare Mean Well de înaltă calitate pentru o durată de viață extinsă a hardware-ului și liniștea dvs.


Specificații

Tehnologie

FDM

Dimensiune imprimantă

725*640*961 mm

Volum imprimare

400*400*400 mm

Greutate

15 Kg

Precizie imprimare

±0.1 mm

Grosime strat

0.1 – 0.4 mm

Transfer fișiere

USB / card memorie

Placă de bază

32 bit

Slicer

Creality Slicer, Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Format fișiere

STL, OBJ, AMF

Sistem operare compatibil

Windows XP, 7, 8, 10, Mac, Linux

Alimentare

100V – 240V, AC50/60Hz, DC24V

Metodă nivelare

Automatic

Materiale compatibile

PLA, TPU, PETG, ABS, Wood


IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate de producător în documentele care însoțesc produsul sau pe site-ul producătorului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Video

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Adrian
26 oct. 2022
Salut. Eu am cosiderat ca am nevoie de 2 CR-6 MAX pentru aplicatiile mele. Am la dispozitie un volum masiv care imi permite sa printez destul de multe obiecte mari, mai degraba lungi. Da, in mare parte PLA, dar am incercat si PETG si ASA (pt ASA e important sa nu scada temperatura sau sa generezi prea mult curent in zona de printare). Daca ai nevoie de imprimanta cu volum foarte mare (si cu mesh leveling :D ) nu cred ca sunt solutii mai bune, la un pret mai bun.
Mare plus este echipa 3D in the Box care a fost de mare ajutor in determinarea produsului potrivit nevoilor mele, cat si suport tehnic atunci cand am avut nevoie. Recomand cu drag oricand.