Imprimantă 3D Anycubic Photon Mono X 6KS

Anycubic
2.195,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Anycubic

Photon Mono X 6Ks este o versiune actualizată a Photon Mono X 6k. La fel ca predecesorul său, Photon Mono 6Ks oferă volum mare de imprimare și rezoluție înaltă. Datorită sursei de lumină cu matrice LightTurbo îmbunătățită, care reduce modelele straturilor optice și liniile de grilă, Photon Mono X 6Ks vă oferă printuri de calitate superioară.

Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

Photon Mono X 6Ks este o versiune actualizată a Photon Mono X 6k. La fel ca predecesorul său, Photon Mono 6Ks oferă volum mare de imprimare și rezoluție înaltă. Datorită sursei de lumină cu matrice LightTurbo îmbunătățită, care reduce modelele straturilor optice și liniile de grilă, Photon Mono X 6Ks vă oferă printuri de calitate superioară.

Avansat și Precis
Mono X 6Ks adoptă un ecran de expunere monocrom de înaltă definiție 6K de 9,1 inchi, cu o rezoluție de până la 5760*3600px, aducând o prezentare a detaliilor mai clare și delicate, susținută de un raport de contrast ridicat de 380:1.

Protecție ecran
Imprimanta vine cu o folie de protecție anti-zgârieturi cu transmisie ridicată a luminii, protejând eficient ecranul de uzură și zgârieturi, asigurând în același timp acuratețea imprimării. O piesă suplimentară gratuită inclusă pentru o înlocuire ușoară.

Dimensiune mare de imprimare
O dimensiune de imprimare de 195,84 x 122,4 x 200 mm (LWH) vă aduce până la un volum maxim de imprimare de 4,76 L, asigurând mai multe imprimări dintr-o singură mișcare.

Detalii clare și delicate
Sursa de lumină cu matrice Anycubic LightTurbo îmbunătățită și lentila optică texturată de înaltă precizie oferă o sursă de lumină stabilă și uniformă, îndepărtând eficient straturile optice și liniile de grilă și creând o suprafață netedă și delicată a modelului. Viteza de imprimare ajunge la 15-60 mm/h, colectează-ți toate modelele și mai devreme.

Șina stabilă a axei Z dublă liniară și piulițele POM cu rezistență ridicată la uzură limitează stabilitatea axei Z la nivelul micronilor, eliminând eficient straturile de imprimare și asigurând toate detaliile de imprimare.

O experiență de imprimare îmbunătățită
Tehnica de gravare cu laser si de sablare de care beneficiază platforma ofera rezultate remarcabile ca planeitate și aderență a platformei, reducând foarte mult căderile și deformarile obiectelor printate, astfel, aducându-vă o rată de succes și mai mare.


Slicer Professional actualizat și gratuit
Dispozitivul de tăiere gratuit și dezvoltat gratuit Anycubic Photon Workshop 3.0 vă oferă o experiență de tăiere și mai bună în ceea ce privește perforarea, susținerea, decojirea și aranjarea aspectului. Interfața de utilizare simplificată facilitează tăierea. Funcția de reparare a noului model ajută, de asemenea, la creșterea ratei de succes a imprimării.

IMPORTANT!
Prețul nu include servicii de instalare, punere în funcțiune și/sau instruire.

GARANȚIE
Garanția oferită pentru produs este de 24 luni pentru persoane fizice și 12 luni pentru persoane juridice și se referă la produs în integralitatea lui.
Unele elemente din componența produsului pot face obiectul unei garanții limitate, în conformitate cu condițiile de garanție specificate din sectiunea Termeni& Conditii sau din certificatul de garantie al produsului.

NOTĂ
Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Vă recomandăm să vizitați întotdeauna și site-ul producătorului.

Specificatii

Construction an Technical Details  
Resin Print Technology UV LCD
Resin UV Light Type Matrix UV Light Source
Resin Display Type monochrome LCD
Resin Display resolution X 5760 pixel
Resin Display resolution Y 3600 pixel
Resin Display Resolution 34 µm
Recommended Printing Speed Max 60 mm/h (
Build Area 122 mm x 196 mm x 200 mm
Build Plate Leveling System manual Leveling
Build Chamber During Process Closed
   
Installation Space / Requirements  
Total Mass Overall Dimensions 260 mm x 290 mm x 417 mm
Total Weight 5.8 kg
Max Power Consumption 80 W
Voltage AC: V
   
Equipment  
Touch Screen Yes
   
Connection  
USB Port Yes

Detalii

Greutate
8
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review