FormFutura AquaSolve

FormFutura
165,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
FormFutura
Diametru filament
Greutate Netă
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere


AquaSolve PVA (alcool polivinilic) este un material pentru suport, solubil în apă pentru imprimarea 3D complexă
multi-extrudare. AquaSolve PVA este un filament cu stabilitate termică bună și poate fi imprimat la temperaturi relativ scăzute.
Acest lucru face ca AquaSolve PVA să fie un material de sprijin ideal pentru materialele pe bază de PLA, cu o bună aderență termică și chimică.


Caracteristici cheie
-Solubilitate excelentă în apă -Stabilitate termică bună, ducând la un risc mai mic de deteriorare / cristalizare în interiorul duzei -Stabilitate termică maximă de 210 ° C, testată până la 256 secunde fără debit -Biodegradabil o dată dizolvat în apă -Dizolvare sigură în apa de la robinet
-Poate fi aruncat în chiuveta de la bucătărie sau scurgerea gospodăriei, deoarece materialul este certificat „biodegradabil”
-O bună lipire la materialele pe bază de PLA și alte materiale (termo) care imprimă într-un interval de temperatură similar
IMPORTANT!

Variantele de produs prezentate sunt cele oferite de producător, rezultate din combinația celor 3 atribute asociate produsului: diametrul, modul de prezentare și culoarea filamentului.

NOTĂ

Informațile prezentate sunt furnizate de producător, dar pot fi schimbate de acesta fără ca noi să avem posibilitatea să le actualizăm în timp real.
Pentru mai multe caracteristici și informații actualizate, consultați site-ul producătorului.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review