Filament Flexibil AzureFilm 85A Red

AzureFilm
128,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
AzureFilm

✓ Duritate 85A
✓ Flexibil & Durabil
✓ Aderenta excelenta intre straturi

Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Red

Descriere

AzureFilm Flexible 85A este un filament din TPU de înaltă calitate. Poliuretanul termoplastic (TPU) este un material extrem de flexibil și durabil, care este potrivit pentru prelucrare ulterioară datorită proprietăților precum rezistența la impact, abraziune și uzură. Materialul are proprietăți mecanice bune și asigură o aderență excelentă între straturi. Asigură imprimeuri clare care împiedică înfășurarea, deformarea și înfundarea duzei.

Filamentul flexibil cu duritate 85A este foarte ușor de îndoit și întins. Are o rezistență mai bună la uzură decât filamentele ABS (cu 20%) și PLA (cu 68%)!


Recomandări de imprimare:
Temperatura duzei: 200–240°C
Pat încălzit: Recomandat 0–85°C
Viteza de imprimare: 30-35 mm/s
Platformă de construcție: pat de sticlă, Kaptontape, bandă albastră.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Video

Detalii

Categorii
TPU
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review