Filament Ensinger TECAFIL PSU

795,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

TECAFIL PSU natural este un filament care, la fel ca PPSU și PES, este clasificat în grupul polifenilen sulfonelor și aparține astfel materialelor plastice de înaltă performanță. Prin urmare, proprietățile sale sunt similare cu cele ale filamentului PPSU. Filamentul PSU este rezistent la căldură până la 160 °C (temperatura de serviciu continuă) și se caracterizează printr-o rezistență ridicată chiar și la temperaturi scăzute. Filamentul PSU prezintă, de asemenea, o rezistență ridicată la fluaj pe o gamă largă de temperaturi.

La fel ca PEEK și PEI, plasticul PSU a fost utilizat în industrie de mulți ani, în special pentru aplicații care necesită rezistență ridicată și sunt expuse la temperaturi ridicate. Prin urmare, filamentul PSU este adesea o alternativă rentabilă la PEEK sau PEI pentru medii mai puțin solicitante. În schimb, înlocuiește adesea policarbonatele, în special la temperaturi mai ridicate, când este încă necesară o anumită transparență. Filamentul PSU este, de asemenea, relativ ușor de imprimat 3D datorită deformării reduse.

Acest filament PSU este, de asemenea, potrivit pentru utilizarea în plantele alimentare, deoarece este clasificat ca filament de calitate alimentară, declarând conformitatea cu reglementările (CE) nr. 1935/2004, (UE) nr. 10/2011 și (CE) nr. 2023/2006, inclusiv o declarație de conformitate FDA privind materiile prime.

 

Denumire chimică

PSU (Polisulfonă)

Culoare

chihlimbar transparent

Greutate netă

500 g

Diametru filament

1.75 mm

Toleranţă diametru filament

±0.05 mm

Material rolă

Policarbonat

Diametru rolă

200 mm

Lăţime rolă

55 mm

Temperatura / timpul de uscare

120 °C / 6 h

Temperatura de tranziţie

187 °C

Temperatura maximă de topire

400 °C

Temperatura duzei

350 - 380 °C

Temperatura patului de imprimare

140 - 160 °C

Temperatura incintei

190 - 210 °C

 

*Imaginile produsului au caracter informativ şi sunt furnizate de către producător, Ensinger GmbH, care deţine drepturile de autor ale acestora.

Detalii

Categorii
Greutate
0.5
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review