Filament colorFabb Semi- Matte PETG Black

ColorFabb
160,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
ColorFabb

Bucurați-vă de efectul semi-mat și de tot ceea ce face din PETG un material excelent de imprimare 3D cu PETG Semi-mat Black. ✓ Suprafață mai putin lucioasa ✓ Ușor de imprimat ✓ Duritate ridicată

Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Descriere

PETG Semimat oferă o suprafață mai puțin lucioasă, ceea ce oferă proiectelor tale imprimate 3D un finisaj de înaltă calitate. Acest filament este ușor de imprimat, nu au fost folosite fibre sau materiale de umplutură pentru a obține efectul semi-mat.


Caracteristici

  • Suprafata Mata
  • Duritate mai mare decat PLA
  • Rezistenta termica ridicata fata de PLA
  • Toate proprietatile PETG-ului standard


Ghid de printare 3D


Temperatura de extrudare 235-255 C
Temperatura platforma 70-80 C
Viteza recomandata 30-50 mm/s


Specificatii

Toleranta Diametru: ± 0.1 mm

Densitate: 1.28 g/cm3

Temperatura tranzitie sticloasa: 70CCum se depoziteaza filamentele?

1. Daca nu folosesti filamentul pentru mai multe zile, depoziteaza-l in pungi sigilate impreuna cu silica gel. Consulta solutiile noastre aici.
2. Nu lasa filamentul să se deșire mai mult decat este necesar de pe rola. Acesta se poate încurca formând noduri. Dupa ce il folosesti, trece capatul prin gaurile de pe lateralul rolei.
3. Daca extrudarea nu este consistenta sau filamentul se rupe ușor, cel mai proabil are o umiditate crescuta. Foloseste o unitate de dezumidificare aici.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.


Video

Detalii

Categorii
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review