Filament AzureFilm ABS-P Black

AzureFilm
104,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
AzureFilm

✓ Durabil
✓ Rezistent la temperaturi inalte
✓ Se poate post-procesa cu acetona

Diametru filament
Greutate Netă

Cantitate

Culoare: Black

Descriere

ABS este probabil cel mai popular plastic pentru turnarea prin injectie, de aceea il gasesti peste tot: de la instrumente muzicale, sisteme de țevi, capace de tastatură, Lego, electrocasnice, până la monitoare de computer.

Filamentul ABS este un polimer solubil în acetonă și, prin urmare, poate fi sudat cu acetonă sau netezit cu vapori. ABS, este foarte dur – ceea ce înseamnă că este capabil să reziste la stres și temperatură ridicate. Aceste proprietăți fac din ABS un filament excelent pentru imprimanta 3D, în special în cazul obiectelor care sunt des manevrate, scăpate sau încălzite, cum ar fi carcasele pentru telefon, mânerele de scule, componentele de ornamente pentru automobile și carcasele electrice.

Obiectul imprimat 3D realizat cu materialul Azurefilm ABS poate rezista până la 85 °C, ceea ce face din ABS o alegere excelentă pentru aplicații în aer liber sau la temperaturi ridicate.

Dacă începeți să imprimați cu ABS, asigurați-vă că imprimanta are incinta inchisa, utilizați un spațiu deschis cu o bună ventilație, deoarece materialul tinde să aibă un miros ușor. De asemenea, filamentul ABS tinde să se contracte pe măsură ce se răcește, așa că vă recomandăm să folosiți o imprimantă 3D cu incinta pentru a controla temperatura mediului în care este imprimat filamentul.


Recomandări de imprimare:
Temperatura duzei: 230–260°C
Pat încălzit: Recomandat 100–120°C + Incinta
Viteza de imprimare: 50-80 mm/s
Platformă de construcție: pat de sticlă, Kaptontape, bandă albastră.

Nota: Informatiile pot fi actualizate de producator fara ca noi sa avem posibilitatea de a le actualiza in timp real. Te rugam sa verifici intotdeauna pagina producatorului.
Filamentele absorb umiditatea din aer daca sunt lasate desigilate o perioada de timp. Te sfatuim sa folosesti unele din metodele de depozitare recomandate aici.

Detalii

Categorii
ABS
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review