Filament add:north Addbor N25

add:north
5.485,00 RON (TVA inclus)
Transportul nu este inclus în pret, acesta se calculează automat înainte de finalizarea comenzii. Pentru achiziții publice, comenzi directe, etc. prețurile pot diferi. Precomenzile necesita plata în avans.
add:north
Diametru filament
Culoare
Disponibil cu precomanda in ~10- 15zile. Plata integrala in avans.

Descriere

  • Compozit polimeric de înaltă tehnologie pentru aplicații de protecție împotriva radiațiilor
  • Creați componente absorbante de neutroni în forme complexe
  • Poate fi utilizat în condiții de siguranță la temperaturi peste 100C Addbor N25 este un nou compozit polimeric de înaltă tehnologie pentru aplicații de protecție împotriva radiațiilor. Este un produs din colaborarea dintre add: north și compania din Uppsala, Additive Composite (www.additivecomposite.com), cu accent pe dezvoltările comercializate de noi compozite și tehnologia de fabricație aditivă.

Folosind Addbor N25 veți putea crea componente absorbante de neutroni în forme complexe, potrivite pentru aplicațiile dumneavoastră. Aceste componente pot înlocui utilizarea metalelor grele toxice, cum ar fi cadmiul, acolo unde legislația interzice utilizarea acestora. Materialul poate fi utilizat în condiții de siguranță la temperaturi peste 100C. Materialul este compus cu 25% în greutate carbură de bor care are o compoziție izotopică naturală.

Polimerul de bază pentru Addbor N25 este o co-poliamidă cu imprimabilitate ridicată, contracție redusă și rezistență extremă. Polimerul în sine este excelent pentru piese imprimate 3D funcționale și de înaltă rezistență. Are rezistență și atribute fizice superioare în comparație cu materialele destinate consumatorilor, ceea ce îl face alegerea preferată pentru multe aplicații industriale.


Deoarece carbură de bor este foarte dură și abrazivă, vă recomandăm să imprimați numai cu duze dure, cum ar fi Olsson Ruby. Este posibil ca alte duze să se poarte rapid, iar calitatea imprimării este probabil să se degradeze. Vă recomandăm un diametru minim al duzei de 0,4 mm. Ratele de contracție foarte scăzute ale co-poliamidei permit imprimarea cu toleranțe și precizie foarte strânse. Legătura excelentă a stratului, flexibilitatea medie și rezistența chimică și termică bună îl fac un material foarte util pentru aplicații solicitante.Declinare de responsabilitate

Materialul furnizat este un compozit din carbură de bor și polimer. Materialul și / sau componentele pot fi considerate utile pentru mai multe aplicații de înaltă tehnologie. Unele materiale din acest produs au fost importate. Prin urmare, materialul este considerat ca fiind supus atât reglementărilor europene actuale privind controlul exporturilor, cât și condițiilor și reglementărilor de reexport al SUA. Materialul este vândut pe baza faptului că cumpărătorul recunoaște aceste condiții și nu va reexporta materialul sau produsele, încălcând aceste reglementări actuale.Detalii

Categorii
Brand
Taguri

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review